Monday, February 27, 2012

Safee Sali dan Gadis Litar Seksi di MotorXpo 2012, PWTC

Awas, entry yang sarat dengan gambar. - Komen box dalam proses ubahsuai . Maaf bagi yang tidak dapat komen :p  Sudah boleh komen yer kawan-kawan :)

Laju jer korang klik kalau sebut seksi-seksi yer .Semalam, kitorang pergi MotorXpo 2012 kat PWTC. Tiket masuk RM8 seorang tapi my Nuha free ajer bagi yang bawah 16 tahun. Kalau korang warga emas pun free jugak masuknya (65 tahun keatas) .Tiket masuk ditaja oleh biker a.k.a my hubby.

Jom layan gambar Safee Sali dan gadis litar seksi :p 

 Mesti kena enterframe dulu. Takkan terus-terus nak tengok gadis litar seksi kan ;p

Tengok tangan kecil menyelit, siap merajuk lagi sebab dia jer tak der tag :p

Masa dah keluar dari ekspo tu, bagi dia tag ni..seronok sakan dia :p

My Nuha n me :) Sian gadis litar dilindungi belon ;p



 Safee Sali Model Motor jenama SYM, Safee Yang Menunggang






Jom pulang !!!
Eh, tak der gadis litar seksi ??? hahahahaha


Untuk tidak menghampakan korang :p Inilah gadis litar kesayangan saya :)









Ok, ok.. gadis litar btol-btol punya, dan saya paparkan dengan imej yang sopan ok !!




Lariksss...Jangan marah no :p Me tak nak korang berdosa pagi-pagi tengok gambar seksi yer :p

Korang pernah pergi ke event-event berkaitan permotoran macam ni ?

 

 Terima kasih CikLilyPutih yer untuk goodies bag ni :)

16 Comments:

  1. haha,..siap sensor lagi. kelas ko Ellis!

    ReplyDelete
  2. haaaa.. boleh dah komen~

    sebenarnya nak mintak tunjukkan sikit gambar seksi gadis litar tuh.. muahahaaha

    ReplyDelete
  3. dari pagi tadi tak leh komen.. hohoho.. seb bek dah ok.. hik3

    ReplyDelete
  4. pernah jugak gi time muda belia dulu..mmg seksisssssss...sabor jer la tengok boprenku jeling2...hahaa

    ReplyDelete
  5. SYM.. haha.. lawak... oo.. kak lily invite ek event ni?

    ReplyDelete
  6. @Nia kelas kan ? jgn bagi orang buat dosa :p

    ReplyDelete
  7. @KiD tp reply email mcm wordpress tu tak jadi laa

    ReplyDelete
  8. @madammondoq lawak kan :p tak la, cik lily bagi kat kwn suh pass goodies bag tu :)

    ReplyDelete
  9. best jugak kan pergi pameran2 motor mcm nih...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. terpaksa laa..dah minat dia ke situ kan :) yg penting, dua-dua support each other :)

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)