Friday, March 11, 2011

ChurpChurp dah RM700 lebih..Biar betol ni !!

Bukan churpchurp aku lah :p Ni churpchurp blogger tersohor ni, saudara Eyriqazz ni hah :)


Tak caya..percayalah..
Mari aku nak cuba print skrin aku punya pulak ada berapa sen...Tengok boleh kalahkan dak saudara Eyriqazz kita ni :p


Bolehlah kan dari tiada :p

Korang dah join ker churpchurp, sesiapa tak join rugi wooo..klik sini laju-laju nak join yer :)



p/s:
 
 



Mata aku memberat, terkena panahan Nasi Bukhara Kambing Syed Seksyen 3 :p , kan Niza dan Aida kan..kan kan :p Akhirnya, tercapai jugak niat mu nak makan nasi itu kan :p



15 Comments:

  1. byk la tu.. dah separuh perjalanan.. separuh lg dah bleh cash out :) eh, mekchu nye dah bape erk?

    ReplyDelete
  2. kita pya baru ada berapa hengget. huhuu

    ReplyDelete
  3. mak aih!!! banyaknye!!! syok ar~ nak register jugak.. tapi x tahu sgt caranye~

    ReplyDelete
  4. Eyriqazz tu mmg hebat... akak pun hebat gak... kita baru ada 0.20... hahahaha

    ReplyDelete
  5. hmmmmm banyaknya RM700++ eyriqazz ni

    ReplyDelete
  6. huhuhu ingtkan elis punye..leh la banje kekeke..byknye dia dpt..bile la i nk dpt pulak ni..

    ReplyDelete
  7. perghh..giler byk! saya ada RM2.00 jer...wakaka

    sedapnya...ni yg lapor nih!

    ReplyDelete
  8. giler ahhh kaya/..

    nnt leh blanje i mkn situ. portion bukhara dia bsr kan? terbengok2 nak ngabihkannye

    ReplyDelete
  9. byk jgk ar tu..
    syu nye lg ckit..~

    ReplyDelete
  10. brrppp alhamdulillah...hahahaa

    ReplyDelete
  11. sedap wowhh.. alhamdulillahhhh...

    ReplyDelete
  12. leh tahan banyak jugak eliss punyer tu, kita akaun pun tarak

    ReplyDelete
  13. sangat menarik!!... aried dah cuba!! Memang berbaloi dan sebenarnya ada cara khas untuk tingkatkan earning chuprchurp ini!! Mari baca tips tingkatkan earning churpchurp...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)