Wednesday, March 16, 2011

Radio Pilihan Pendengar 2011 | Pilihan aku pulak?

Korang suka dengar radio tak ? Aku hari-hari memang selalu dengar radio lah especially on the way pergi kerja atau balik kerja.Kat rumah memang jarang lah dengar radio kan.Pilihan radio aku adalah Sinar FM. Dulu -dulu selalu dengar Erra Fm, lepas tu Hot FM. Tapi sekarang terjatuh chenta dengar Sinar FM.



Aku suka dengar segmen Sinar Pagi ajer pun , sebab ada 3 orang deejay ni :) Terima kasih kerana ceriakan hidup aku pagi-pagi yer...Kalo korang bertiga tak der, memang tak best lah..Skang pulak teka perkataan pertama lagu yang diorang bagi tu , best kan kalo dapat teka , dapat duit tu  :P

Korang pulak suka dengar radio apa??

p/s:

Skang ni MIXfm nak bagi RM50K kepada pendengar.Nak ker? RM50K tuh.Kalo nak klik sini laju-laju.


p/s:




Terima Kasih kepada dear hubby :) Hari ni pun membuatkan hidupku ceria dengan kejutan ini :) I Love You so strong lah :) Tak dapat Gucci Guilty Eau De Toilette Spray tapi dapat Gucci Rush pun ok  :)
Ni pun hadiah sempena perfume abis jugak kot :)


14 Comments:

  1. kk eliss...i pon suka dgr sinar.tmbah2 bile mak banang..mak neng ngn pkcik motor berpntun.hahaha

    ReplyDelete
  2. i vote for SURIA FM...ekeke...weh ko bawak perfume sampai ke ofis ke? meh mintak spray sikit..hahahaaha

    ReplyDelete
  3. sama sama sama! hehe excited..suka dgr DJ2 tu..n pastu yg ptg smpai mlm tu..dgn carta retro..ouh suka sbb byk lagu zmaan 80an..zmn daku membesar..hehe

    waaa rezeki dpt hadiah perfume dr en hubby..

    ReplyDelete
  4. aku pun suka sinar FM..kelakar habis...pastu kalau nombor 2 aku suka layan hot fm....

    ReplyDelete
  5. i suka hot & sinar.cuma x suka sinar bila KE suka merapu dan gelak je lebih...

    kalo laki i tau boleh wujud hadiah sempena perfume dah abis..nahas i.

    ReplyDelete
  6. aah..suka jugak layan sinar pepagi..suka dgr celoteh dorang..wahhh perfume baru..bestnyaa

    ReplyDelete
  7. aku pun suka juga. memang ngam sungguh gabungan diaorang2 tu.
    kelakauuu.

    ReplyDelete
  8. @Kancilbiru suria tak pernah dengar :p laki aku bagi ms kat tangga :p surprise :p

    ReplyDelete
  9. @[-suziey-] tp deejay belah petang tak berapa nak pergi tapi lagu best tak per :)

    ReplyDelete
  10. @isabelle jgn bg dia baca belog aku ..hehehe..

    aku suka orang merapu..hahahaha

    ReplyDelete
  11. @amirah best kan..perfume habis mesti hubby belikan baru :p hrpkan aku, rela pakai one drop ajer..hahahaha

    ReplyDelete
  12. @haslina gabungan yang mantap gitu kan :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)