Friday, December 17, 2010

Terjah Belog Pengomen Tegar | Ieda Al-Habsyi

Perhatian : Sebelum apa-apa , mintak jasa baik kalian untuk vote my nuha [klik kat sini] . Jasa kalian amatlah diriku hargai :) Lepas dah vote, tinggalkan komen di entry [klik sini] yer , Insya Allah, kalo menang, aku buat satu cabutan bertuah dikalangan yang telah vote dengan random.org lah :)Tapi hadiah tak tahu lagi lah, bergantung kepada keadaan :p

Seperti biasa, hari ni adalah hari terjah Pengomen Tegar yang seterusnya.

Belog : http://www.iedaluvsham.com/



menggunakan template :-

Awesome Inc.dari Tina Chen di  tinachen.org.Header pulak ada gambar dia , cantik terletak kat situ tapi tak boleh ngorat, sudah emak orang :) Biru gitu backgroundnya macam KB jugak :)

Entry yang aku suka untuk dikongsikan dengan korang adalah seperti berikut :-


Boleh jugak korang follow twitter : http://twitter.com/IedaAlHabsyi

Ieda, ko tadak blog badge kaa? Kalo tadak, boleh dapatkan disini :p  Sempat lagi tu :p

P/s: 

Korang ingin diterjah ?? Tinggalkan komen disini dan mestilah follower belog elissmie yer dan pernah komen di belog ini yer :) Mungkin korang akan diterjah next friday kan...

IKLAN SEBENTAR : 






2 Comments:

  1. macehhh, hahahha! malu la tgk muka aku seniri, hikhikhik! :)

    ReplyDelete
  2. wah wah da ada segmen terjah yek eliss.... bagus bagus bagus....

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)