Friday, December 17, 2010

Hari Jumaat, ada makan-makan Free, heaven kan??

Sebelum apa-apa , mintak jasa baik kalian untuk vote my nuha [klik kat sini] . Jasa kalian amatlah diriku hargai :) Lepas dah vote, tinggalkan komen di entry ini yer , Insya Allah, kalo menang, aku buat satu cabutan bertuah dikalangan yang telah vote dengan random.org lah :)Tapi hadiah tak tahu lagi lah, bergantung kepada keadaan :p


Hari ni, kat ofiz aku , ofiz mate aku, Kak Ros belanja nasi lemak dan kuih muih.Terima Kasih yer Kak Ros.Semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur :) Dan kuih favourite aku pun ada...Kuih Talam Cendol.Sedap sangat :) Kakak Kak Ros ni buat katering, so kalo nak buat tempahan pun boleh..Nasi lemak tak sempat nak snap, sebab dah selamat masuk dalam perut aku..hehehehe :pKuih Koleh Kacang tak suka, so aku tak snap lah..hahaha :p



Kuih Talam Cendol


Ofiz mates aku sedang menjamu selera dan korang semua menjamu mata ajer lah yer..hehehehe :)


Kat ofiz korang ada ker makan-makan FREE hari jumaat?

IKLAN SEBENTAR : 






1) azieda razak
2) mrsboan
3) || NaFiRaa ||
4) Atia Adina
5) amirah
6) Dinas Aldi
7) Sarah Syazwani
8)sharina
9)Kancilbiru
10)Kancilbiru
11) mamasue
12) ~dARlee zURiS~  


29 Comments:

  1. kita da vote...
    opis kita ada makan free hari Jumaat... hihihi

    ReplyDelete
  2. murah rezeki kak ros bersedekah makanan kan :)

    kitorang kt opis ni selalunya orang belanja utk lunch..hehe

    kuih kole my hubby's feveret :)

    ReplyDelete
  3. nuha mmg layak divote...so telah di vote oleh mrsboan...memang la best kan makan free....semoga mereka2 yg menjamu kawan2nya itu dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  4. hahaha..bila masa amik gmbar ni? xnmpak lak muka wanie sebelah kak ray 2....hehehehe

    ReplyDelete
  5. sudah vote!! good luck nuha~

    ayoyo~ sungguh jeles di hati~ kita kat sini x de pon orang nak banje makan nih!!!

    ReplyDelete
  6. saya dah vote untuk nuhaa....gut luk

    ReplyDelete
  7. lunch free kat ofis saya lak harini.hehehe..sebab ada org sambut besday arini. dah vote si comel nuha..good luck ye nuha yg comei

    ReplyDelete
  8. dah vote dah. comel Nuha dgn topi ajaibnya :D

    ReplyDelete
  9. dah vote juga...bestnyer korg ni asik mkn2 jek ye

    ReplyDelete
  10. dah vote dah..meenang kang share hadiah ha..muahaha :p

    ReplyDelete
  11. sudah vote! all the best yer nuha dan mak nuha..ekeeke

    ReplyDelete
  12. dah vote 10 bintang for nuha!

    ReplyDelete
  13. mamasue dah vote....mamasue vote je tinggi...sempena apa pun not sure

    ReplyDelete
  14. @amirah makan free memang terbaek kan :) tq for ur vote :)

    ReplyDelete
  15. Aimy dah Vote Nuha...Gud Luck yek... :)

    ReplyDelete
  16. Demi Nuha,..daku votekan jugak..haha

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)