Tuesday, July 11, 2017

Throwback Raya Aidilfitri 2007 - 2017

Masih dalam mood raya kan? Saya masih berpuasa enam, tapi baru hari kedua. Puasa ganti dah sudah . So masih afdhal la kan tayang gambar raya. Tapi kali ni nak throwback gambar raya dari tahun 2007 sehingga 2017. Pejam celik, pejam celik dah nak masuk 10 tahun saya bergelar isteri and still counting #tilljannah gitu #relationshipgoals

Saya dinikahkan pada 2 syawal 1428 H dan bersanding pada 3 Syawal 1428 H mengikut kalendar islam kan. So hari raya 2007 tu kira dah beraya sekali la kan. Jom kita tengok per'kembangan' saya dari dulu sampai sekarang. hahaha





Tahun 2007
Mestilah sedondon. Tak kan hari nikah, sanding dan menghantar nak pakai tak sedondon. Mati mak kena kecam kan. Alhamdulillah dah 10 tahun beraya bersama.


Tahun 2008  #teamkoko
Tahun pertama jer merasa beraya berdua. Tahun kedua perkahwinan dah ada anak. Banyak dapat duit raya tahun ni sebab dah habis pantang sebelum raya.


Tahun 2009 #teampurple
Masa ni my nuha pun dah setahun. Ligat mengejar dia tahun ni. hahaha

Tahun 2010 #teammerah
Tahun ni my nuha dan my hubby kena chicken pox. So raya memang macam tak raya lah. 
Terpaksa kuarantinkan diri dan orang ramai dari datang rumah nak beraya. Kesian.

Tahun 2011 #teamhitam
Masa ni tengah mengandungkan yang ectopic tu. Memang sesuai tema hitam tu. Lepas je raya terus kena operate #abdullahmuhammad 

Tahun 2012 #teamturqoise

Tahun 2013 #teampeach
Tahun pertama my nayla beraya dan pertama kali beraya berempat 

Tahun 2014 #teammaroon

 Tahun 2015 #teamhijau



 Tahun 2016 #teammerahhitam
 

 Tahun 2017 #teampurplepeach

Semoga berjumpa lagi tahun depan Ramadhan dan Syawal , In sya Allah :)

Korang ada kenangan raya yang tak dapat dilupakan? 
 

1 Comments:

  1. wahhh., 10 tahun tuuu dh berumahtangga., anak2 dara pon kian cepat membesarnye., hehe2

    ps. selamat hariraya maaf zahir batin ye cik kak elissmie tuuu ;p

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)