Friday, November 11, 2011

Sudah tempah business card untuk elissmie.com, RM19 sahaja untuk 600 keping

Konon la business card gitu :p Sebenarnya me dapat tawaran dekat Milkadeal. Memang rugi lah kalo tak amik, masa tu dia offer RM39 untuk 600 keping business card.Tapi sebab me ada credit lagi RM20 percuma, jadinya me bayar RM19 sahaja untuk 600 keping. Memang berbaloi habis lah. Kalo korang tak nak terlepas peluang-peluang keemasan seperti me , cepat-cepat REGISTER PERCUMA disini laju-laju....

Memandangkan me tak reti sangat nak buat sendiri, so elissmie punya me cilok ajer free template photoshop kat internet dan adjust ajer sket-sket.Me nak simple dan colourful dan seb baik template yang me berkenan tu ada :)  Tapi yang ofiz punya, memang me buat sendiri lah A-Z berdasarkan design yang sedia ada tapi ada adjust jugak sket-sket ;p Sebab boleh buat dua design tu pasal me buat untuk belog sebenarnya :p

Jom la layan design simple ajer me buat ni. Nak kritik pun boleh, tapi me dah submit dah pun design dia :p Asal me puas hati sudah :) 





 
Ni design depan
 

Ni design belakang


Design credit to here :)




Korang ada business card untuk belog ?

pssst :

Me dapat cabutan bertuah untuk program jom jom ceria ofiz me pagi ni :p Jam dinding jer pun, hubby cakap boleh letak kat dapur. Sama dengan idea me :p 

pssst :

Hari ni nak balik awal , wardrobe me diorang nak pasang hari ni dan tengah berdebar muat tak masuk bilik katil king me tu. Masalah wardrobe hari tu dah selesai, me minta tukar saiz jadi 6X6 , seb baik owner tu orang kampung me.hehehehe . Isnin ni nak cuti pulak, sebab kontraktor nak pasang kabinet dapur plak :p lalalala
 


Menarik btol tudung-tudung yang dijual disini, klik sini laju-laju..


Kereta kotor, kurang berkilat? Jom basuh dan wax sekali kat Tip Top Auto Spa ni...

9 Comments:

  1. saya dah amik gak offer dari milkadeal... tapi tak antar lagi design....anyway okey gak la design tue... yang penting dapat bantu kembangkan network....

    ReplyDelete
  2. waaahhh.. sonoknye!! dah start deko rumah dah.. bape RM pasang kabinet dapur??? tolong share yer..muehehehe

    ReplyDelete
  3. uishh..lepas ni kalo jumpa kau, mesti baju tu bau lemari baru kan? kan?

    ReplyDelete
  4. memang tengah nak tempah bisness card pun .. hehe tapi nak wat apa tah ...

    ReplyDelete
  5. bisnes card utk blog? good idea tu hi hi and bagus tawaran tu! best la eliss dpt dah...

    nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete
  6. hahaha,, macam hazman gak.. menda dah siap tapi tak submit lagi.. adeehhh..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)