Wednesday, November 30, 2011

Design Kabinet TV mana yang korang paling berkenan?

 Rumah me masih tak lengkap sepenuhnya. Yang basic semua dah beli, tinggal yang tak berapa nak penting sahaja. Ingat nak suh kontraktor kabinet dapur tu buat Kabinet TV pulak since hasil kerja mereka yang ok tu.Siap ada jaminan setahun lagi kot-kot ada rosak apa-apa Kabinet Dapur tu.Maaflah sebab minggu ni kira ada dua episod deko bersama elissmie  :p

Design Kabinet TV mana yang korang paling berkenan? 


Design 1

 
Design 2

Design 3

 Design 4 

  Design 5

   Design 6

   Design 7


  Design 8


  Design 9


  Design 10


  Design 11

   Design 12




psst :


Orang dah lama ada LCD, Plasma , LED TV, tapi me baru duk ada. Terima kasih Carrefour sebab offer LCD TV 32 " RM800 ++ sahaja sempena sweet 17 mereka :p

psst : 

Me rasa time ni me tengah gigih simpan kain baju untuk berpindah esok hari, secara official.



21 Comments:

  1. berkenan betol aku ngan design kabinet tibi yang melekap ni..

    ada kuatesen tak?

    emelkan kat ahkakgeli@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  2. vote design 12, sleek and modern gitu :)

    ReplyDelete
  3. tak tahu mana cantik..semua cantikla kalu kire

    kiter pun baru beli tv lcd 32" gak..brand sama tp apsal sy punyer mahal...baru smggu pakai..

    ReplyDelete
  4. no 10 tu pun okey gak eliss..cam cantik je..

    ReplyDelete
  5. No. 9 kot, eh jap, tapi semua pun menarik la..ikut tema ruang jugak kan nak pilih yang mana sesuai, keluasan pun main peranan jugak kot..hmmmmmm

    ReplyDelete
  6. Eliss

    sumer cantik..kalo ada extra $ mmg berbaloi ler..

    macam lynn--lynn beli kat IKEA TOBO PANEL dlm rm200+ pasang sendiri panel kat rumah..heheheh

    save ribu-riban disitu

    almaklumler x berapa nak ada

    hehehehe

    ReplyDelete
  7. kita suke yg design 5...kaler white tu...

    ReplyDelete
  8. semua pon cantik..aku dulu plan nak buat kabinet Tv macam tulah tp masa tu budget terhad so end up beli kabinet TV yang boleh hang LCD (tapi tak gantung pon LCD tu sebab tak yakin kan)

    eh nanti share gambar & kos deh..kalo ada rezeki nak buat ah:P

    ReplyDelete
  9. @*Miss Geli^ nowa, aku tak pegi lagi mintak quotation. nanti dah ada aku email ko yer. ingat weekend ni.

    ReplyDelete
  10. @cik dah faridah memang harga dia ribu riban, ni offer kat carrefour utk hr tu ajer.

    ReplyDelete
  11. @Anamarza btol jugak kan. nak kena match ngan hijau kuning dinding la.

    ReplyDelete
  12. @zailamohamad Insya Allah. kalo dpt quotation me emailkan.

    ReplyDelete
  13. @Ardini Humaira minat putih yer ? hurm, design menarik jugak dan simple tp terbukak pulak kabinet dia.

    ReplyDelete
  14. no 3 sebab color
    no 11 sebab design

    ReplyDelete
  15. berapa kos untuk membuat design No 3, No 8 dan No 11..boleh emailkan quotation tak...emel saya malar@intanbk.intan.my

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum ,sy bru tgk blok pn..desig yg menarik bleh x nk dptkn quotation utk design 8,10,12 ..nati email sy ye mamamyyya@gmail.com.
    tq..

    ReplyDelete
  17. Saya suka design no 3...cantik n simple :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)