Wednesday, July 31, 2013

Jom Isi Borang Balik Kampung PDRM, Kad Raya Pertama dan Sampul Duit Raya Yakult

Terbaca di FB kawasan perumahan saya berkenaan dengan Borang Balik Kampung oleh PDRM. Ianya adalah sebagai langkah berjaga-jaga untuk orang ramai yang akan meninggalkan rumah sempena cuti Hari Raya Aidilfitri ini bagi memudahkan pihak polis membuat pemantauan dan rondaan ke kawasan perumahan korang. 



Korang boleh layari Portal Rasmi Polis Diraja Malaysia (www.rmp.gov.my) dan klik pada banner Borang Maklumat Balik Kampung untuk muat turun borang. Borang yang telah lengkap diisi hendaklah diserahkan kepada anggota di balai polis yang berhampiran. MUAT TURUN BORANG BALIK KAMPUNG DISINI. 


Bila korang balik beraya  ? 

p/s:

Saya mungkin isnin malam kot atau pun selasa pagi :p



Ini kad raya pertama untuk tahun ni tapi tahun ni just dapat versi digital ajer. Sama dengan sampul raya design nya. Design kad raya lama boleh tengok disini, disini , disini , mana ntah lagi :p Oh, dah 6 tahun terima kad raya dari VC UiTM  p/s; Kad ni special sket sebab saya yang hantarkan bagi pihak VC UiTM kepada seluruh staff beragama Islam di seluruh UiTM. 3 jam baru agent untuk run untuk hantar email ni stop ;P


 Ni pulak dari Auntie Yakult yang tiap-tiap minggu datang rumah bekalkan yakult untuk kami. Terima kasih Auntie.



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, July 30, 2013

Koleksi Sampul Duit Raya 2013 dan ice tray

Setakat ni dah ada 5 jenis sampul duit hari raya yang dapat untuk tahun ni. Ada antaranya hasil belian persiapan raya untuk tahun ini . Tapi tahun ni tak tukar pun lagi duit raya.Ada lagi ker erk?  Kita pakai duit lama jer lah yer. hehehe.



Inilah koleksi sampul duit hari raya untuk tahun ni. Tahun lepas ada lagi balance beserta duit. Apsal tak ramai budak datang beraya rumah mak saya tahun lepas yer ?Mungkin budak-budak skang dah kaya kot :p 

Ni tiap tahun gerenti dapat punya dari ofiz saya. UiTM dihatiku :p


Ni hasil pembelian di FashionValet hari tu. Diorang still tak email apa nak buat dengan satu lagi parcel tu. Kasi free jer la kat saya :p


Ni supplier ofiz hubby rasaya, hypershoes.


Yang ni hubby beli sandal dia, al-ikhsan. 

Yang ni beli baju melayu aaron aziz kat jakel hari tu...



Syoknya kalau dapat sampul hari raya dari Hush puppies ni. Nak kena beli kasut raya jenama ni agaknya..lalalala


Korang ada banyak dapat sampul duit raya tahun ni ?


Ni ice tray dapat dari rakan blogger , Nad :) Terima kasih sangat. 


Sedia untuk buat puree carrot untuk my Nayla :) 

Tadda...Sedap...Tapi my Nayla suka kalau blend sekali dengan bubur nasi. Sama macam kakaknya my Nuha suka makan bubur nasi. hehehe


Jom beraya dengan kereta baru. klik sini untuk pandu uji .

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, July 29, 2013

Pertama kali berbuka di luar Ramadhan ini | Hotel Concorde Shah Alam

Memang mencabar rasanya berbuka di luar dengan anak kecil ni. Tahun ni ingat berbuka di rumah ajer sepanjang ramadhan tapi hubby dapat pulak jemputan berbuka puasa di Hotel Concorde, Shah Alam. So,moh ler kita kesana. Memang tak der gambar pun sebab tak menang tangan. Nak makan pun sempat tak sempat ajer.Solat macam biasa kat tingkat 3 tepi pool.Katanya siap ada imam untuk solat terawikh. Tapi saya balik terus lepas berbuka. My Nayla pun dah start crancky. Nasib baik sepanjang makan ok jer. Gilir-gilir pegang masa solat ajer sebab dia dah duk kat baby chair masa makan tapi tak leh lama-lama.


Overall rasa sedikit kecewa jugak dengan buffet kat situ sebab tak semeriah tahun-tahun sebelum ni. Tema dia kali ni The Best of Penang and Johor Ramadhan Buffet. Saya dan hubby makan nasi beriani dan kuih muih serta sate .Lauk pun tak banyak sangat pilihan.Ayam goreng kicap kot ( ni saya makan) , kari kepala ikan, kupang masak apa ntah, ketam ada tapi saya nak ambil tinggal kaki dia jer, udang masala dan daging macam masak kicap jugak kot - hitam semacam (hubby makan tapi hubby cakap dia sakit perut esoknya sebab rasa daging dia macam masam macam tu ) .Tiram pun tak der kali ni.  Dua pilihan nasi jer, Nasi beriani dan nasi putih yang ada.  My Nuha lak makan mee goreng ajer. Char kuey teow penang tak der pun :p Rugi btol bawak pergi hotel setakat makan mee goreng saya cakap kat dia .


Saya ni kalau pergi hotel paling teruja nak makan kat dessert table tuh la.Tapi pilihan dia memang tak sama dengan sebelum-sebelum ni. Dulu-dulu siap ada chocolate fountain lagi kan, pastu ada yang dalam cawan kecik-kecik comel tu puding dia, dan tart buah yang comel-comel. Tu semua takder. Chocolate tu dia letak jer situ dlm mangkuk, orang tak perasan pun saya rasa.Banyak kuih melayu jer.


Kambing saya tak merasa tahun ni sebab sejak ada darah tinggi ni dah kurang makan daging. Tu pun makan satu cucuk sate daging ajer. Raya ni tak tahu la macam mana. Dah la family saya memang buat sate daging ajer biasanya. huhuhu. Pasal Buffet Ramadhan 2013 Hotel Concorde Shah Alam, boleh baca kat entry kid kat sini. Tapi blog dia sekarang tengah maintenance. Mesti berwajah lebih menarik la lepas ni kan.

Hari sebelumnya saya berbuka sorang-sorang kat rumah sebab my hubby ada majlis berbuka puasa kat ofiz dia. Nasib baik ada dua peneman berbuka puasa saya. Saya masak simple-simple ajer sebab saya sorang ajer pun kan.


 Menu ni lagi sedap bagi saya dari berbuka di Hotel Concorde Shah Alam. hehehe. 
Ikan Percik , Acar timun, Budu dan Salad.


Korang pernah berbuka di luar ramadhan kali ni ?


Harga Buffet Ramadhan Hotel Concorde Shah Alam 2013 

Melting Pot Cafe
RM89.00++ per adult / RM44.50++ per child

Grand Ballroom
RM75.00++ per adult / RM37.50++ per child

Call 603-5512-2200 for reservations

Concorde Hotel Shah Alam
3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Tel: +603 5512 2200 ext. 2440 / 2406
Fax: +603 5517 7188
Email: shah@concorde.net
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, July 26, 2013

Roti Jala Dalam Pemanggang Tefal

Selamat Menyambut Nuzul Al- Quran yer semua. Bagi yang tidak bercuti sila jangan jelez :) Ni kali kedua saya menjala roti jala. Kali ni tak guna kuali tefal yang non stick tu sebab yang tu kecik tapi guna pemanggang tefal . Durhaka gadget memasak nama dia. hehehe . Kali ni edisi satu hari satu gadget di dapur di elissmie nak tayang acuan untuk menjala.






Saya punya yang 5 muncung cuma RM1.50 tak silap. Beli di Tesco kot. Lupa lak.


 Saya guna resepi ini { terima kasih kak jee}  tapi telah dialter oleh saya lah sket sebab nak buat 5 keping jer utk rasa :) 


Roti Jala versi elissmie. 
Bahan-bahan :-

1 cawan tepung gandum
1/2 cawan santan kotak
1/2 cawan air
1 biji telor
secubit garam
beberapa titis pewarna egg yellow

Cara-cara:-

Masukkan semua bahan dalam blender dan kita putar . Sedia untuk menjala. Tapi saya paling suka makan dengan serawa durian. nanges :((

p/s: Adunan yang saya guna cuma untuk 5 keping ajer. 2 keping makan berbuka, 3 makan sahur. hehehe



Tak sangka menjadi you. Menjadi sekian hal, yang penting sedap.


Garisan grill tefal tu yang tak menahan tu..Kalau lambat sket angkat dia garing dan rapuh pulak tapi still sedap. Biasa lah ada anak kecik ni, tetiba kat ruang tamu tengok anak menangis. hehehe
Rupanya kalau nak roti jala tu lawa, lipat yang licin berkilat tu kat depan. nanti nak buat lagi la. Semalam ngam-ngam gandum cukup secawan jer.hiks


Kombinasi untuk semalam adalah gulai ayam terengganu . Saja buat pekat-pekat baru sedap mencicah.

Ni untuk sahur pulak.

Korang pandai buat roti jala tak ?


Sedeqah/ Imfak / Waqaf / Zakat / Fidyah untuk fakir miskin Kudat Sabah
Bank in kepada : Tuan Haji Md Idris Haji Abdullah  Maybank Berhad 164 098 445 317
Ustaz ni adalah Pegawai Hal Ehwal Islam UiTM. Dia kata kalau boleh derma RM100 sebab itu jumlah yang dia nak bagi setiap keluarga ( 100 keluarga semuanya) tapi kalau RM1 pun dia terima jer..
email beliau sekiranya sudah memasukkan wang dan cakap untuk tujuan apa ( Sedeqah/ Imfak / Waqaf / Zakat / Fidyah ) mewakilkan beliau. email  : idris962@salam.uitm.edu.my

Nak beli tupperware dengan harga ISTIMEWA untuk HARI RAYA nanti , boleh dapatkan disini [ klik laju-laju]
Basuh kereta di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam sambil-sambil tunggu waktu berbuka tu . [ klik laju-laju]

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, July 25, 2013

Pengalaman pertama shopping di FashionValet , Percuma RM10

Syukur Alhamdulillah dapat jugak RM500 buat shopping raya kan.Tapi kerajaan negeri Selangor umum sebulan gaji lagi masyuk. Abah saya pesara kerajaan pulak dapat RM250. [ sumber ] .Jom shopping sekarang , dah gaji hari ni kan. Gara-gara iklan FashionValet yang duk menari-nari kat blog Kak Yan | Blog Supermak ni buat saya geram nak klik dan terbeli pulak kasut untuk my Nayla sebab memang tengah cari kasut prewalking untuk dia. Hari tu pergi GM , tengok harga paling murah pun RM30 sebelum tawar kan, mungkin dalam RM20-RM25 boleh dapat kan tapi jenama Mothercare lah. Yang saya beli ni jenama Babygomore.



Inilah iklannya. Spoil your little one ! Sesuai sangat . Free delivery lagi !



 Memang cepat prosesnya. Saya register dengan fb ajer kemudian dapat notification kat email yang register dah berjaya . Dan yang paling best dapat RM10 upon register tau . Klik kat sini laju-laju yer untuk register. 



Boleh bayar guna kad kredit , online banking dan cash on delivery. Tapi hubby nak kena terima so saya bayar siap-siap. Lepas beli baru bagitau. hehehe

Cuma untuk yang takut tengok mesin timbang ajer bolah klik sini


Lepas tu dapat point pulak kalau buat pembelian. Saja suh datang beli lagi ni .
Setiap RM100 dapat 100 point = RM1. So dapat lah 17 point ;p  Boleh guna untuk pembelian akan datang.

 

Tengok kat website Babygomore sendiri dia buat sales RM19 tak termasuk pos lagi. Tapi saya dapat RM17 sahaja dan best part penghantaran percuma lagi tu. Betul-betul jimat ! Tetiba teringat rancangan EXTREME Cheapskates kat astro 707 (TLC). hehehe :p

Korang pernah shopping di FashionValet ?


p/s:

Ini lah padah kalau duduk ajer mengadap komputer 8 am - 5 pm

Updated : Memang efisyen, dah terima terus petang tu tapi saya dapat dua parcel yang sama. Aduhai..Dah email diorang tanya nak buat macam mana tapi still tak der feedback. Bagi free jer laa kat saya kan ;p 
 

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, July 24, 2013

Eyriqazz yang mengidam, saya yang dapat makan | Mee Rebus Terengganu untuk sahur

Hari tu terbaca entry Eyriqazz yang dia rindu nak makan Mee Rebus Terengganu mak dia di kampung untuk berbuka .Saya pun jadi terliur sama. Tapi saya ni jenis berbuka dengan nasi, so saya cadang nak buat Mee Rebus Terengganu [Resepi disini] untuk bersahur. Hari yang ditunggu telah tiba. Malam tu saya prepare bahan-bahan untuk buat stok ayam dan tumis terus bahan-bahan yang ada.Cuma tak masukkan mee ajer sebab saya prepare sebelum tidur. So masa sahur just masukkan mee dan panaskan serta masukkan telur sebagai tambahan.  


 Bahan-bahan yang simple ajer.


Tadda..Siap. Jangan terliur pulak yer. Kalau terliur , buat lah menu yang ringkas ni untuk sahur.
Saya memang suka perah sedikit limau dan kalau ada cili kicap ker lada jeruk ker memang terangkat habis la. Hubby pulak suka tuang sos cili dalam mee rebus dan dipatah-patahkan keropok keping. Alamak sendiri taip sendiri terliur ni acaner ?

Macam mana anak korang ubah hidup anda. Hantar cerita dan sini dan menang hadiah RM12K  

Korang suka makan apa time bersahur ? Jangan lupa cuba mee rebus terengganu yer :)



Ni Puding Roti Karamel [resepi sini] yang saya buat minggu lepas. Saya sorang ajer makan so saya makan ulang-ulang. Tak perlu beli kat pasar ramadhan yang saya tengok slice RM2- RM2.50. Tidak berbaloi lah !

p/s:

Ini segmen Jom Masak @ elissmie.com



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, July 23, 2013

Bergambar dengan Aaron Aziz @ Jakel Seksyen 7 Shah Alam dan borong sakan di GM Klang

Tajuk entry macam beritma gitu kan. Ini semua poyo :p Settle sudah shopping raya kami untuk tahun 2013 ni. Tak der lah susah nak cari baju macam tahun lepas . Tinggal kasut raya ajer belum beli untuk my Nuha dan Nayla. Raya ni sebenarnya persiapan lebih kepada anak-anak.Cukup lah sepasang baju kurung untuk saya dan baju melayu untuk hubby. Hari seterusnya pakai ajer yang mana ada kan. Sunat berpakaian yang paling baik untuk hari raya pertama ajer bukan 30 hari :p 


Akhirnya my hubby ajak ke Jakel untuk beli baju melayu Aaron Aziz petang sabtu lepas. Dan tak sangka dapat jumpa Aaron Aziz sekali lagi. Kali ni dah tak segan dah bergambar sebabnya hari tu kan dah menyesal tak  sudah tak bergambar dengan Aaron Aziz kan. So inilah gambar saya bersama Aaron Aziz.

 Scroll down plz


 -






  -





  -




  -




 -




 -







Masukkan effect suspen disini :p






Patung Aaron Aziz jer pun. Bersepah dalam Jakel. hiks :p Jangan marah-marah puasa yer. hiks 
p/s: Sebenarnya. Hari Ahad tu memang ada Aaron Aziz tau datang kat Jakel. Rugi mak nyah pergi hari sabtu. hahaha

Yang cutting Aaron aziz ni tak der label Aaron Aziz

Kat situ baju melayu dari serendah RM 89 hingga RM 200++
Percuma sampin bernilai RM39
 Yang ni my hubby punya siap ada tulisan kat kotak dan kolar tertulis Aaron Aziz gitu :p

 Closed up sket. Hubby cakap dia nak cabut label ni letak kat dada.
Baru orang tahu pakai baju melayu Aaron katanya. kah kah kah 


Esoknya kami meneruskan misi mencari baju raya untuk saya dan anak-anak pulak. Kami pilih GM Klang sebagai lokasi shopping sebab nak beli baju basahan untuk my Nuha sekali. Tapi sebab pergi lewat rasa tak puas shopping . Nak kena datang lagi sekali. Plz sayang ;p Rayuan di blog :p

Ini lah baju hari raya kitorang tapi tudung tu rasa macam serabut pulak dengan baju saya tu. Nak kena pi beli tudung baru kah? hehehe. My Nuha dan Nayla dapat betul-betul sedondon .Suka sangat :) Mula-mula ingat nak beli kan dia peplum kurung tu tapi tak der saiz utuk my Nayla. Yang ni baju kurung Lycra. 

Rompers, topi dan black dress untuk my Nayla 


 Yang ni untuk my Nuha. Borong tshirt polo dress tu 3 helai dan satu dress zara kids.


Korang dah buat persiapan untuk hari raya ? 


p/s : 

Shopping-shopping jugak tapi masih ada orang kat malaysia ni yang tak makan tau

Sedeqah/ Imfak / Waqaf / Zakat / Fidyah untuk fakir miskin Kudat Sabah
Bank in kepada : Tuan Haji Md Idris Haji Abdullah  Maybank Berhad 164 098 445 317
Ustaz ni adalah Pegawai Hal Ehwal Islam UiTM. Dia kata kalau boleh derma RM100 sebab itu jumlah yang dia nak bagi setiap keluarga ( 100 keluarga semuanya) tapi kalau RM1 pun dia terima jer..
email beliau sekiranya sudah memasukkan wang dan cakap untuk tujuan apa ( Sedeqah/ Imfak / Waqaf / Zakat / Fidyah ) mewakilkan beliau. email  : idris962@salam.uitm.edu.my

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, July 19, 2013

Jom dapatkan Photo Magnet Sempena Hari Raya nanti

Puasa pun tak habis lagi kan dah sebut-sebut pasal raya . Dah siap ker semua persiapan raya tu semua ? Saya mungkin hujung minggu ni atau minggu depan baru nak pergi shopping. Korang ingat tak pasal personalized fridge magnet yang saya buat hari tu ? Kalau korang nak buat jugak, ni nak tunjuk kat mana korang boleh buat tempahan photo magnet tu dengan kos yang lebih berbaloi.


Rugi kalau tak buat kan. Gambar ni kalau duk terperap ajer dalam album atau paling teruk dalam pendrive, hardisk ker tu tak guna .Ni disamping mencantikkan peti ais, boleh tengok kenangan waktu hari raya gitu. Photo magnet ni menggunakan kertas gambar serta magnet yang berkualiti tinggi,tahan lasak serta kalis air korang tau !

Saiz photo magnet 10 x 7 cm 

2 KEPING - RM 7 Sekeping 
4 & KEATAS = RM 5 Sekeping
12 & KEATAS = RM 4.50 Sekeping


Jom kita tengok contoh photo magnet kat bawah ni :- 


 Masa raya nanti korang amik la gambar cun-cun dan order terus photo magnet ni kan.


 Design boleh buat sendiri atau diorang yang buatkan untuk kita.


Sebenarnya bukan sahaja untuk hari raya nanti, untuk hari apa pun boleh tau contohnya hari guru ni. 

Nak buat untuk majlis hari jadi pun boleh jugak ni sebagai cenderahati kan. Unik gitu :)
Ni nak raya, korang boleh jadikan sebagai kad raya jugak kan :) Kiranya kad raya versi photo magnet , so orang tak akan buang kad tu kan :) Boleh buat tampal peti ais. Jangan lupa hantar kat saya satu tau :)


 Ni saya punya photo magnet , korang jangan dengki yer. 
[ kalau nak design sendiri boleh guna idea saya - klik sini ]


Dapatkan photo magnet anda sekarang  !Tak perlu tunggu lagi !
 
 Boleh berhubung terus dengan Jue yer :)


SMS or Whatsapp  :  019-2880276 / 019-3618652
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
email : loveannajueanna@gmail.com





Kot-kot lain kali korang nak beli photo magnet ni dan pelbagai lagi produk lain seperti personal photo calendar, woodern clock dan sebagainya , dan nak lebih mudah, korang boleh klik pada banner disidebar seperti kat atas ni jugak :)


* This is sticky note advertorial entry. Sila skroll kebawah untuk entry yang terbaru  :) Advertise here? 
p/s:

Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan diri, blog peribadi  atau blog bisnes serendah  
RM 50 setahun disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . 
Kalau beriklan  6 bulan dan keatas, korang akan dapat satu review yang bernilai RM100 secara PERCUMA.
Tiada Banner? Boleh saya designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sini atau sidebar.
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, July 18, 2013

Baju raya tahun ini, tema peach . Korang pulak?

Tahun lepas tema kami anak beranak adalah turquoise .Tahun ni selepas ditimbang tara, mesyuarat memutuskan untuk memilih warna tema peach sebagai warna tema raya 2013. Tahun ni saya nak pakai kurung biasa ajer kot dan nak nak plain ajer.



Yang ni mahal sangat harganya RM 400 tapi kalau beli direct dari Jakel rasanya boleh murah sket kan . 




Tapi peplum warna peach pun cantik-cantik jugak kan tapi untuk saya rasanya kurang sesuai lah ;p


credit to here


Untuk anak-anak saya nak cari yang berbunga sket . Tak mo la plain plain untuk lebih ceria kan. Kalau boleh adik dan kakak nak sedondon kan . Alahai mesti sweet kan :)

credit to here



Untuk my hubby lak,  Sayang , jom kita beli baju melayu aaron aziz ni. hahaha. Tengok kat banner jakel tu katanya harga serendah RM89.00 dan percuma sampin songket tapi tengok sampin yang Aaron Aziz pakai tu rasanya ribu-ribu harganya tengok kat jakel hari tu :p yang percuma sampin songket tu tak tahu la yang mana kan.

credit to here

Korang dah shopping ker untuk hari raya ?


p/s:

Shopping-shopping jugak tapi masih ada orang kat malaysia ni yang tak makan tau

Sedeqah/ Imfak / Waqaf / Zakat / Fidyah untuk fakir miskin Kudat Sabah
Bank in kepada : Tuan Haji Md Idris Haji Abdullah  Maybank Berhad 164 098 445 317
Ustaz ni adalah Pegawai Hal Ehwal Islam UiTM. Dia kata kalau boleh derma RM100 sebab itu jumlah yang dia nak bagi setiap keluarga ( 100 keluarga semuanya) tapi kalau RM1 pun dia terima jer..
email beliau sekiranya sudah memasukkan wang dan cakap untuk tujuan apa ( Sedeqah/ Imfak / Waqaf / Zakat / Fidyah ) mewakilkan beliau. email  : idris962@salam.uitm.edu.my

Macam mana anak korang boleh ubah korang, cerita kat sini dan menang hadiah :) #DrypersMY

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, July 17, 2013

Zakat fitrah , Agar-agar santan kopi dan Kurma Amina

Tahun ni , pertama kali my hubby bayar zakat fitrah untuk 4 orang pulak. Semoga amalan kami diterima Allah sepanjang Ramadhan ni. Amin. Korang dah bayar ker?


Bagi negeri Selangor, kadar zakat fitrah RM7.00 . Kadar fidyah RM1.80



 Bagi negeri lain, boleh la rujuk sini.


Buat warga UiTM Shah Alam, boleh la membayarnya di kaunter zakat yang dibuka diatas.
Bukan setakat zakat fitrah tapi zakat harta ( zakat simpanan, zakat kwps, zakat emas, zakat perak), bayaran fidyah dan sumbangan sedekah. 


 
Agar-agar santan kopi { Resepi disini }
Ni juadah saya buat untuk berbuka kelmarin. Semalam ada lagi balance tapi yang dalam loyang punya. 



Kurma pilihan sebelum berbuka yang my hubby beli. Kurma Amina keluaran Yusuf Taiyoob.

  p/s: 




Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)