Tuesday, February 21, 2012

Hadiah apa yang sesuai untuk biker?

Sejak dua menjak my hubby menjadi biker ni,tema hadiah hari jadi memang lah ala-ala biker gitu. My hubby request jaket untuk hadiah hari lahirnya. Dulu dah pernah beli satu jaket untuk dia. Kiranya beli satu lagi ni nak buat bergilir lah kot kot kena hujan. Tapi me tengok, kalau hujan dia rela naik EX5 dia..hahahaha..lariksss



Makanya misi pencarian pun bermula. Dari satu kedai motor ke satu kedai motor kami jelajahi. Dari Klang ke Shah Alam sehingga Kota Kemuning kami jelajahi. Akhirnya sangkut kat Welly Kota Kemuning.Ingat dah berakhir misi dia, ada lagi nak dibelinya iaitu kasut pulak. Yang ni sampai ke Jalan Sentul, Kuala Lumpur.Yang ni dia pergi dengan my Long. Tak kuasa dah nak mengikutnya.hahaha

Jom la layan gambar sepanjang misi pencarian dan hasil belian hadiah hari lahir untuk my hubby. Tapi semestinya dia tambah duit dia sendiri kan sebab nak beli jaket idaman tu :p








Gambar try jer beriya tapi belinya yang lain :p Inilah jaket yang dibelinya. 
Harga RM300++ tak silap.



10 Comments:

  1. kalau dia dh ada target nk hadiah apa, layankan aje dia punya wishlist :)

    ReplyDelete
  2. nasiblah birthday setahun sekali jek kan~ kalo tiap2 bulan.. koyak poket wooo..
    tak pe laaa.. beli jaket untuk keselamatan yang tersayang jugak kan~muehehehe

    ReplyDelete
  3. biker mmg kompemlah jaket ke.. sarung tangan ke.. setokin ke.. eh! hehe..

    ReplyDelete
  4. kita tak boleh dapat 100% perfect seperti yg kita idamkan kan?

    ReplyDelete
  5. Sebabnya kalo ujan senang nak letak baju ujan dan beg dalam bakul...tu pasal bawak EX5.

    Kalo bawak Ninja time ujan x best sebab bukan bleh laju pun, kesian lagi kat orang belakang sebab percikan air dari tayar lain macam, abis air dan pasir tayar belakang Ninja tu sembur kat orang belakang...

    Apa pun dua2 moto tu best...

    ReplyDelete
  6. pernah melalui zaman full face masa study dulu.
    ;((

    ReplyDelete
  7. lagi satu... kasi helmet full face yang TOP BRAND ... ;-p

    ReplyDelete
  8. ko tak beli sekali ke Ellis, bleh naik motor skali, ranggi woo!

    ReplyDelete
  9. fwaaaahhh... 3 ratus wooo... cayalah!!!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)