Monday, November 28, 2011

Kabinet Dapur sudah siap, akhirnya....

Masa entry ni dipublish, me tak tahu kat mana lah me berada. Samada di Penang, Kedah , dalam perjalanan pulang ke Shah Alam ataupun sedang bersenang lenang tarik selimut dirumah ;p Yang pasti sedang bercuti sehingga rabu ;p Anyway, Selamat Menyambut Awal Muharam semua :) Me ke Kedah menghadiri kenduri kahwin adik kepada SIL , Kak Long.



Kali ni episod deko di elissmie,saja nak tayang hasil pengubahsuaian kabinet dapur rumah me hari tu.Lambat jugak siap sebab granit yang me nak tu out of stock.So tertangguh la lebih kurang seminggu gitu. Apapun cabarannya, memang me puas hati dengan hasil kerja mereka. Lepas ni nak suh diorang buatkan kabinet TV pulak. Jom la layan gambar kabinet dapur me tu. Masa diorang pasang tu me takder ditempat kejadian, malam tu baru pergi tengok.Berdebar jugak takut diorang buat cincai kan tapi Alhamdulillah, nampak ok ! Siap ada jaminan setahun lagi kalo ada masalah. Jom laa layan gambar !
Pandangan dari pintu belakang dapur
[Abaikan langsir owner lama yang berkusam tu, x sempat nak cabut :p]


 Pandangan dari depan

Pandangan bahagian bawah

Ni hutang entry yang hari tu [alaa langsir gelap gelita tu] Ni upkan balik seperti dijanjikan...


 Sliding door jer ada dua layer dan me guna rod kayu tu untuk langsir eyelet tuh.Sangat puas hati :)


Ni langsir dalam bilik tidur. Semua bilik guna sama ajer , warna sama langsir sama :p
 


11 Comments:

  1. cantiknya, nanti masakan bertambah sedap le

    ReplyDelete
  2. http://wanwidget.com
    wah, sangat cantik

    ReplyDelete
  3. cantik...aku baru start nk usha..hehe

    ReplyDelete
  4. cantek la kitchen cabinet tu...

    eh, langsir bilik samo ngan den punya...hihihi

    ReplyDelete
  5. Cantik kabinet tuu! I LIKE! Alhamdulillah dah siap :)

    ReplyDelete
  6. Simple and nice!

    Siap ada model tecik promosi kan dapur mummy dia tu...hiks ;)

    ReplyDelete
  7. cantik kabinet eliss ni..simple je sesuai dgn dapur..

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah part dapur sudah selesai.

    barulah makin rajinnnnnnn hendak memasak kan ellis.
    ;))

    ReplyDelete
  9. Salam, nk tumpang tanya, berape bajet buat kabinet dapur tu?

    ReplyDelete
  10. Salam kenal. Saya dok area klang so xjauh dr tempat kontraktor tu. klu cabinet y cam tu brpr dia cas?

    ReplyDelete
  11. Tumpang iklan tuan blog

    kami menawarkan perkhidmatan pemasangan kabinet dapur
    klick laman web kami
    www.kabinetdapur.my

    gambar pemasangan kami boleh dilihat di www.fb.com/kabinetdapur.my (sila like skali ye)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)