Wednesday, July 27, 2011

Tutti Frutti Frozen Yogurt Now Open @ Shah Alam, siapa mahu belanja ??

Last Friday, aku singgah beli Nasi Beriani @ JM Beriani Seksyen 7.Sekali terpandang Tutti Frutti depan aku parking tu :) Terus SMS Niza the KB, ajak pi sana jumaat ni.hahahaha. Sebab hari tu lepas tengok 360 @ TV3 punya penangan la kan.Tutti Frutti Frozen Yogurt adalah kedai Self-served frozen yogurt.




Address : No.19G, Ground Floor, Jalan Plumbum 7R/R, Pusat Komersial Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

p/s:

Lot kedai Tutti Frutti ni sebelah Jakel , satu deret dengan kedai Mayfair, Subway,  Ayam Penyet Ap, JM Beriani & Rasa Mas tu..


Apaaa??? Beli barangan Samsung dapat hadiah ???




RM 5.30 bagi 100 gram .




So, berpada-padalah mengisi Flavour & Toppings yang macam-macam ada tu yer kawan-kawan.
Mau jadi RM30 semangkuk kalo tamak haloba :)


JAWATAN KOSONG

We're hiring! Looking for part-timer and full-timer, male and female - for both of our Tutti Frutti Seri Bangi and Tutti Frutti Nilai 9 Avenue. Do contact us at tuttifrutti.seribangi@gmail.co​m or 0132048587 / 0122143241.

p/s:

Agak-agak kalo kerja kat sana , bleh makan Tutti Frutti Frozen Yogurt hari-hari tak ?


Alasan untuk makan  Tutti Frutti Frozen Yogurt kerana (katanya lah :p) segala penggemukan selepas tu dibawah tanggungjawab korang la :p
  • Strengthens the immune system
  • Prevents constipation, diarrhoea and bloating
  • Prevents colon cancer
  • Lowers blood pressure
  • Lowers cholesterol levels
  • Reduces inflammation
  • Improves mineral absorption
  • Prevents harmful bacteria
  • Promotes health bacteria and enzymes that are good for the body


p/s:
Ini bukan iklan berbayar :p
Tapi saja nak dengki korang pagi-pagi hari agar korang pun terpengaruh macam aku :p

Outlet lain : boleh rujuk sini.


Korang pernah ker makan Tutti Frutti Frozen Yogurt ?? 
Meh belanja aku sekali :) Jumaat last sebelum puasa, ada berani ???


13 Comments:

  1. mahal lor..2 bulan sekali boleh ler. haha

    ReplyDelete
  2. aku tak pernah rasa lagi tutti frutti ni. kena try gak ni. beria org lain makan mcm sedap jer

    ReplyDelete
  3. Penah makan dah kat sec 13, shah alam...sedap!!...tp mahal..hari tu makan 2 cup RM 32 ringgit

    ReplyDelete
  4. tk try lg...tp tula kalo smua nk ltk mau pengsan bila time nk byr...ehhehe

    ReplyDelete
  5. Aku klu bawak hannan & nuha ni mmg tak amik utk diri sendiri sbb diorg klu makan tk pernah abis. Aku yg jadi tukang perabis..

    Dah bnyk dh cawangan TF ni kat shah alam..franchais kan. Yg lattest kat giant shah alam ape ntah nama dia..aku perlah blog pasal ni. Lebih kurang jer tapi murah 10 sen dr TF..huhu

    ReplyDelete
  6. hari tu baru lalu.. then terperasan jugak.. nanti nak ajak laling singgah lah.. hehe..

    salam singgah ke blog saya..

    TQ

    ReplyDelete
  7. sedapnya...bila la nak bukak satu kedai kat melaka ni..

    ReplyDelete
  8. kalo org nak banjer boleh laaa.. kalo sendirik beli mmg x rasanye.. baik gi beli eskrim kt giant.. muehehe

    ReplyDelete
  9. Tak pernah try lagi benda ni..

    ReplyDelete
  10. kena p ni eliss. sekali seumur hidup pun jadi la...hahaha..

    ReplyDelete
  11. Baru tau ada Tutti Fruit ni.Sedapnya,tapi mahal yea...kalau sekali2 boleh lah kot pegi makan.Tapi kalau selalu tu tak dapeklah nak nolong...hehe

    Teringin satu hari nanti nak jumpa Eliss sambil makan Tutti Friut ni,insya Allah.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)