Monday, May 09, 2011

Mesti korang tertunggu-tunggu, hasil keras tangan aku seterusnya :p

Tadak angin tadak ribut, keluar entry seketul tengah hari ni kan..Ingat nak mulakan dengan jalan jalan cari makan, tapi sebab aku tak lunch, takut aku pun terliur sama kalo aku up hari ni :p So marilah melihat hasil keras tangan aku dulu. Ker guanerr? (Atau macam mana , bahasa bukunya ..tadi slanga terengganu :p)

Keras tangan apa lagi yang aku tahu buat melainkan jahit felt kan.. Ni kira sambungan entry hari tu..Belum baca? Klik sini laju-laju dulu...Setelah berhempas pulas buat baju untuk my Nuha, akhirnya...Hasilnya...


Awas..Jangan gelak yer :p

Tadaaa...




Binatang 2 ekor tu comel kan ? My hubby tolong gunting :p Tq dear :*

psst :

My Nuha cakap Gajah tu lembu..Buaya tu, burger..hahahahahahaahahahaha

Opss..terkutuk diri sendiri pulak...

Ketahui korang makhluk yang jenis macam mana kat sini...sini..sini...


Macam mana ok ? Kritikan membina sahaja diperlukan buat masa ini..hahahaha


Tu jer untuk hari ini..Ada lagi projek terbengkalai iaitu brooch dan sepit rambut..Lenkali aku update lagi pasal tu yer :p Dan mungkin ada sesuatu untuk korang...Insya Allah..Tapi bukan semua laa..Malu :p

p/s:

Bz gila.. Minggu depan bermulalah episod penjelajahan seluruh uitm...Dimulakan dengan Penang.
Penang waiting for me naa :p

 

Korang rasa korang blogger terhebat ? Yang Perasan hebat? Submit lah blog korang for WWWOW Awards! Klik sini laa kalo berani tengokkkk...


7 Comments:

  1. hihi ok ape tu eliss. comellll, nampak sgt dibuat dgn penuh kasih sayang :) nnt nuha besar dh paham mesti dia terharu :D

    ReplyDelete
  2. comel je aku tgk...cuma mungkin gambo tu x berape menjadi sbb tu nuha sebut lain..hahah..pasni dh terer lehla wat bisnes pulak

    ReplyDelete
  3. cute la....mana u beli felt tu ye?

    ReplyDelete
  4. chantekkk binatang2 tu.. wahh hubby siap tolong potongkan.. pasni boleh bisnes ke uols...?

    ReplyDelete
  5. memang comel "lembu" dan "buaya" itu..
    chayok chayok eliss..
    lama2 nanti mesti lagi comel..
    weh buat ladybird, & butterfly plak.

    ReplyDelete
  6. cun jer! ingat nak tanya jugak td masa baca n3 ikan patin..tup2 ada cerita kat sini rupanya..chaiyok!!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)