Tuesday, May 31, 2011

Berjalan untuk jantung, siapa mahu join ? Dapat free tshirt weh...

Sebenarnya dah tak boleh join :p Sajer jer bagi korang jelez. Hahaha. Aku, my hubby dan my nuha join Walkathon Walk For Your Heart pada sabtu lepas kat HQ my hubby. Best jugak aktiviti riadah bersama keluarga ni. My Nuha rasanya berjalan about 15 minutes then sepanjang perjalanan adalah her super hero cum my chenta hati lah yang kena dukung.hahahahaa. Gelak durjana nampak kat suami sendiri.Tak boleh derhaka, tak boleh.derhaka :p  Jom la layan gambar...



Kaunter pendaftaran, dapat air dan roti untuk tenaga nak berjalan :p


Close up sket event ni.."Walkathon walk for your heart "

Ni pintu mula ...


Jom berjalan !! Seramai 2000 orang yang menyertainya :) - ada kuar paper Ahad lepas :p

Mula-mula kemain lagi nak berjalan, lepas tu Abah dukung, siap tanya Abah letih tak ? 
Dia cakap Nuha tak letih :p yer laa,  tak letih sebab Abah dukung :p


Aku dukung jugak my Nuha selama 15 minutes jugak kot lepas tu surrender beb !! Tak larat den, 14 kilogram tuh..My Nuha kelakar btol,bila dia nampak taman kat KFC, dia ajak singgah taman .. Anak, kita sedang memecah rekod melupuskan lemak ni secara berjemaah :p

Memerlukan 3 orang lagi untuk cash out churpchurp :p kalo berani silalah register churpchurp dengan klik sini laju-laju... Tak rugi tau sebab korang pun boleh dapat duit tau :) 


Akhirnya setelah sejam lebih (4.5 KM ok ), kami tiga beranak sampai digarisan penamat..Rugi pulak tak jalan lagi slow, sebab ada hadiah untuk pejalan paling slow motion :p


 Ni lah baju kitorang dapat :)


Ada orang siap beli kasut, semata-mata nak berjalan ni :p 


Disamping itu boleh jugak menyumbang untuk Pesakit Kanser di HKL...


4 Comments:

  1. lain kali citer larr awal sket event camni kt akak..bg akak join...smpai garisan penamat leh deliver terus...exercise kan mmbantu tuk mudah deliver

    ReplyDelete
  2. nuha nak tolong ibu & ayah melupuskan lemak la, sebab tu kena dukung nuha.

    ReplyDelete
  3. aaarghhh..terlepas nak join..

    best acara2 macam ni...dan saya suka collect T- shirt macam ni..buat kenang kenangan..

    ReplyDelete
  4. aktiviti berjalan kami kat Tasik Kelana Jaya pd Ahad. anak kedua Knur, Hafizah pun sama mcm NUha. Tak habis satu pusingan dah merengek2 minta papa dia dukung.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)