Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, March 25, 2011

Mari rapat, mari lihat Pemenang Pencarian Si Cilik Bergaya @ Elissmie

Sebelum diumumkan pemenang, diharap semua pihak berpuas hati dengan keputusan juri. Dan tiada peserta yang berkecil hati. Adatlah kan kalah menang :) Tak menang tak maksud tak comel tapi kita pilih yang mana paling bergaya yer..Yang mana terpaksa follow tu, terima kasih sebab sudi follow belog me yang tidak seberapa ini.Kalau ada lagi contest, mungkin korang pulak yang bertuah lain kali yer :)
Pemenang akan dihubungi juga melalui email yang ditinggalkan.Mari kita refresh kembali apa yang bakal diterima oleh pemenang Kategori Lelaki dan Kategori Perempuan.

Kategori Lelaki

1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari  Diaper Cakes by ShilaShower
1 X Baju tidur Kanak-kanak dari Paradigma Resources
RM 25 tunai dari HazmanFadzil.com
Voucher RM50 dari ButikMumdreams
Sepasang kain cotton dari Siti Sifir's Share-Out Space

Kategori Perempuan

1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari Diaper Cakes by ShilaShower
1 X Baju tidur Kanak-kanak dari Paradigma Resources
RM 25 tunai dari HazmanFadzil.com
Voucher RM50 dari ButikMumdreams
Sepasang kain cotton  dari Siti Sifir's Share-Out Space




Dan pemenangnya.....jatuh kepada....




http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/pencarian-si-cilik-bergaya-elissmie-com.html





Peneka paling Tepat jatuh kepada :-

Sebab dah kata tak kisah nak teka berapa kali so, bagi yang menjawab ada jawapan seperti kat atas , aku gunakan khidmat random.org untuk tentukan pemenang yer :)



1 X Canvas Bag

Senarai Peneka Kategori Lelaki

1.aLeesYa's Mummy
2.luckylizan
3.Sarah Syazwani
4.MamaAimy
5.Mama Zharfan
6.iela
7.sharina
8.miezaniera
9.mama rifQy
10.aNiM
11.ummi sofiyyah
12.Nisa' Azman
13.Jamiel
14.Fadzillah Kamarudin
15.♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥
16.ummi hannaluqman
17.syusye
Senarai Peneka Kategori Perempuan

1.Sidratul Muntaha
2.yatie chomeyl
3.eT
4.Fadzillah Kamarudin
5.Intan 
6.fa10 
7.MamaAimy
8.syusye

Dan pemenangnya jatuh kepada....

 


Mama Rifqy


eT

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG !!!

Terima kasih kepada para penaja yang sudi menjayakan contest untuk kali ini.Jutaan terima kasih :)

Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie.com  ditaja oleh:





Diaper Cakes by ShilaShower







Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

16 Comments:

  1. tahniah pada pemenang sume....
    x menang x bererti x comel...yg penting kita enjoy contest nih..n dpt kawan2.. tahniah skali lg ye..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah Ariff...memang layak menang sebab memang bergaya, juga untuk girl yang menang tu...tahniah jugak untuk eliss

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang......mmg bergaya habis and cute.....

    ReplyDelete
  4. tahniah arif & gegirl comey tur!
    tak sempat nak join this time..

    ReplyDelete
  5. ohohoh.. tahniah buat semua pemenang~

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang.. yang penting semua si cilik2 itu saaangaaatt comeeelll..

    ReplyDelete
  7. tahniah2. oh anak aku x menang, takpe nti ko buat contets lg..aku join lagi eheh

    ReplyDelete
  8. Tahniah utk semua pemenang...

    Tahniah juga utk puan penganjur... Penganjuran contest yg sgt cemerlang...

    Nti leh buat contest lg yer :)

    ReplyDelete
  9. congrats to winner category gegirl
    tq to elis juga semua hakim+jury

    me dh email my details
    *mode dlm hati ada tmn :)

    semua finalist pun comel2 :)
    rezeki Ariff :)

    ReplyDelete
  10. mmg sume bergaya...tahniah...

    ReplyDelete
  11. tahniah pada semua pemenang..mmg brgaya sungguh..hehe

    ReplyDelete
  12. ish ish budak laki tu comel sungguh...memang bergaya betul la..

    ReplyDelete
  13. tahniah2.. buat pmenang n pganjur serta penaja...

    ReplyDelete
  14. tq so much buat elis & penaja & tq jgk buat mama zharfan & sgrate to u 2..... tahniah jgk buat anak mummy yg comel tue...
    jap yerr nureen email...

    ReplyDelete
  15. Congrats to the winners!! Mmg cute!! ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)