Wednesday, September 26, 2012

Pai Tee The Chicken Rice Shop, teringin lah pulak

Pulang dari Terengganu dengan kekecewaan .Majoriti sistem online tak menang apa-apa. Apa lah nasib ! Semua bengang.  Ni mungkin the worst IID yang pernah saya attend. Dah la juri ntah apa-apa :p Ok, sorry to say. Medal cuma 30 ++ sahaja dan penyertaan adalah 100++. Ada orang cakap, IID kat situ macam funfair . Dah la tengah-tengah juri datang judge, boleh pulak buat cabutan bertuah bagai. Patutnya bagi la masa juri datang judge dulu.Kalau dapat cabutan bertuah tak per jugak . Cerita pasal ni lain kali la. Nasib baik tempat tidur terbaik ;p
 
 
 Hari ni nak up entry  JJCM . Gambar masih tak transfer dari kamera. Ni cerita agak basi la. Kejadian berlaku, sehari selepas balik beraya hari tu. Hari Jumaat, my hubby kerja, so saya dan my Nuha berfoya-foya lah diluar dan tiba-tiba tekak teringinnya nak makan Pai Tee kat The Chicken Rice Shop tu.
 
 

  Deko masa tu masih dalam mood hari raya :) Maklumlah masa tu baru seminggu raya :)

My nuha , saya orderkan Kid Rice Combo.


Dalam set tu ada, Fried Wanton, BBQ Chicken, Chicken Rice, Soup of the Day dan Soya Bean.
RM 9.90


Ni saya punya portion.Saya order Chicken Roasted Chicken Rice. RM 8.90
 Gambar dekat lupa pulak nak snap ;p Pai Tee ada kat hujung tu. ( Regular - RM6.60)
Memang bikin terliur sekali lagi taip entry ni :)

Abaikan memek muka my Nuha yang tak semenggah tu :p

Sebenarnya nak suruh dia tunjuk Menu terbaru TCRS  "Ayam Percik Kelantan"

 Peace !



Korang suka tak makan Pai Tee The Chicken Rice Shop ni ? 
 
The Chicken Rice Shop, 
Lot No 1, Tesco Shah Alam
No 3, Jalan Aerobik 13/43, Seksyen 13,
40100 Shah Alam
Tel : 03-5511 1828



9 Comments:

  1. selalu makan pai tee kat tesco tu....hik3

    ReplyDelete
  2. sedapnye~ lama tak terjah CRS nih~ :P

    ReplyDelete
  3. aida da lama tak gi TCRS sebab asben x brape minat makan nasi ayam. manakala aida & anak2 dara minat giler nasi ayam. aida kalu gi wajib order pai tee tu, feveret. kat umah, baru 2 kali buat sendiri hi hi... malas! ha ha ha...

    ReplyDelete
  4. Pai tee CRS memang sedap kalau diratah begitu sajee...

    ReplyDelete
  5. hehe..muka nuha sbijik cam ayah die..hehe

    ReplyDelete
  6. pai tee tu feveret Zara.. kalau dapat kat dia.. mmg dia yg perabiskan

    ReplyDelete
  7. huiyyyoooo... KID rice combo.. kena mintak royalti tu.. heheee

    ReplyDelete
  8. kak sumi pernah makan gak.. sedap.......

    tp since dh kat Putrajaya ni.. kene cr makanan kat Alamnda jerla...huhuh

    Sumijelly.com

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)