Wednesday, January 12, 2011

Alhamdulillah, kejayaan milik ku akhirnya...

Baru lepas exam.Lega sungguh ! Tak sia-sia study walaupun anak duk sibuk nak baca buku sama ! Dah la sempat dia cabut sticky notes pada buku aku tengah study tu.Macam mana nak sambung master ni erk? Korang yang sedang belajar dan menguruskan anak-anak, ada panduan dan tips tak untuk belajar secara konsisten tanpa gangguan anak-anak?? Luahkan pendapatan anda disini yer untuk berkongsi kasih pengalaman yer.




Tayang sket kertas exam aku , 86 % tuh..hahahaha. Passing score =70 % ajer ;p

I am certified IBM Lotus Domino 8.5 Application Developer :p

Cepat ucap tahniah kat aku !!!

p/s:



Nia, tq dear dah dapat selendangnya hari ni :) Menang contest top referrer seperti disini.
I am gorgeous !! wowww!!!

3rd Top Referrer

Hadiah
1 x shawl 'I am gorgeous'
1x blog badge /dolly (kecuali dolly karikartur) dari Wansteddy Studio


22 Comments:

  1. camenr ek..takder pengalaman la kak....tapi camner ek :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah eliss. Pasni boleh la berguru ngan ko :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..leh la celebrates kt KennyRogers buy 1 free 1 arini

    ReplyDelete
  4. congrates!! certified gitu.boleh jual dh skil nih nnt :)

    ReplyDelete
  5. study masa anak dh tdo, tp sellau nya bila ank tdo..mak nya pun nk tdo sekali ekekeke

    ReplyDelete
  6. wah tahniah eliss, hebat2! :D

    ReplyDelete
  7. tahniah elis, nt kita share experience ye...

    ReplyDelete
  8. tahniah kak!
    sape kata org2 tua tak terror kan? ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah ellis...
    aku ni dok terperap jek kt kedai xder p mana2 exam pon..huhu

    bab study ngan anak2 ni mmg masalah..hehehe..teetttt

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah, congrats for both success!

    ReplyDelete
  11. tahniah kak elis... pasni kak elis pulak nak belanja b.fast ea?? hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)