Monday, June 30, 2008

Aku Merempit Hari Ini...

Hari ni aku teringin la plak nak turun awal..selalu lepas my hubby turun baru aku turun..membuat lambaian ala² Lady D dulu di tepi tingkap umah aku untuk my hubby..tapi hari ni, dengan alasan banyak keja banyak laa sangat yer..ada kerja ker aku hari ni?? aku pun turun laa sekali dengan my hubby..Dah la malam tadi mimpi x best..aku mimpi keta aku wosak..tapi keta aku tu leh simpan dalam kocek..masuk dalam uitm, aku kuarkan keta aku dari kocek..then aku letak keta aku tuh atas jalan dan aku besarkan keta aku guna remote keta..pelik kan??abes mimpi aku yang pelik anak lelaki ajaib itewh..Pastu, pagi ni, bila aku start jer keta, aik..langsung x hidop ko..bateri aku ni menggunakan sel kering..yang x pakai air tuh..laki aku cakap sama mcm keta mercedes guna...kalo dier tipu aku, maknanya aku tipu korang laa..so x leh nak guna jumper laa nak start² ni..hampehs sajorkk..so terpaksa laa aku merempit..cilakas punya bateri..ngam² tu setahun..lawak plak aku rasa..x delayed langsung sehari dua..baru henggat bulan ni nak tukar tayar...kena pinjam duit baby lagikk la ni..hehehe..harap²my dear baby♥ kuar normal laa yer sayang...aminnnn...

Hari sabtu, ada kwn my hubby datang umah..dier duk Sungai Buloh..my hubby lak balik lewat hari sabtu...tetiba cakap kwn dier nak datang pulak..ade ker patut..seb baik aku manyak stok kopok..orang trg beb..mesti banyak stok kopok..dan pau tesco..huhuhu...tinggal kukus sajork..
lepas diorang balik, kitorang pegi Akuarium lagik..kali ni beli ikan guppy 6 ekor, 2 ekor blue butterfly dan 2 ekor zebra..dan seekor lagi ikan MBSA...hari tu ikan MBSA mati seekor..x cukup oksigen kot sebab plug oksigen tuh rosak..sheann ko..dan baru tahu yang blue butterfly dan zebra ituh sungguh kejam..abes ekor ikan guppy dimakannya..dah arwah dah sekor..huhuhu

semalam pegi kenduri kawen kat langat..lepas kenduri kwn my hubby kat kauters loji dier, kitorang pegi beli barang² lagik untuk my dear baby♥...lampin pun beli sekali..beli Drypers for Newborn..tu one of my frenz laa suggest..ingat nak beli MamiPoko..mahai laa plak..kiter try yang ni dulu erkk sayang....kalo x sesuai kiter beli yang lain..semalam beli binder untuk baby..banyak plak size nyer..last²amik semua jenis yang ada kat situ..huhuhu dan sepasang baju untuk my dear baby♥

5 Comments:

  1. ikan MBSA tu sekor pon dah cukup. sb nnt dia akan membesar dengan cepat.

    ReplyDelete
  2. sebab kesian kat dier tak der geng..hehehe..bleh ker mcm tu?

    ReplyDelete
  3. besar kau dia tu.. dah la kuat makan

    ReplyDelete
  4. tuh laa..kat kolam ayah aku ada satu..sama besar ngan ikan keli yang besar giler kat pasar tu dah..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Happy New Year[url=http://ksnfjsuglad.com/],[/url] everyone! :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)