Wednesday, January 02, 2013

Bersalin awal tahun dan hari pertama tadika

Bukan saya yang bersalin awal tahun, tapi ibu mertua saya, 34 tahun yang dulu :) Terima kasih mak sebab lahirkan kekasih hati dunia akhirat saya 34 tahun lalu dengan penuh kepayahan dan kasih sayang. 



Sayang, selamat hari lahir yang ke 34. I love you more than anythings in the whole wide world. Semoga apa yang sayang citakan tahun 2013 ni akan menjadi kenyataan. Sayang, di setiap hela nafasku hanya ada dirimu.Semoga dirimu senantiasa ada untukku dan menjadi pelindungku dunia dan akhirat  :* 308 kali 

p/s: 

Hadiah hari lahir tunggu bulan depan yer :)  In sya Allah, 5 Feb depan :)


 My Nuha, selamat bersekolah tadika. Belajar rajin-rajin :) Jangan manja-manja dah sebab tak lama lagi dah nak jadi kakak :)

p/s:

Tahun ni 2013 berkesempatan untuk gosok baju sekolah anak buat pertama kalinya :)


 Korang pulak hari apa yang bermakna pada awal tahun 2013 ni ?


42 Comments:

  1. gegurl sure nk beg pink kn...happy busday utk hubby elis

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa psal. terima kasih b/p hubby :)

      Delete
  2. happy school Nuha :) cantik je baju sekolah tu
    Selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) baju tema uitm la kot ada ungu2 :p

      Delete
  3. Happy birthday to your husband...:)

    Wah, lahir 1 Jan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 jan sebenarnya doc ! hehehe. terima kasih b/p hubby !

      Delete
  4. selamat bersekolah utk nuha, blajar rajin2 k.. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh nuha dah masuk tadika...mesti semangat dia. dia rajin pi sekolah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..kejap jer dah besar. rajin pi sekolah tapi rajin jugak tanya hri2, berapa lagi sekolah :p berapa cuti..hahhah

      Delete
  6. Replies
    1. tu pun yang paling kecik dah tu :p lagipun , letak baju basahan dia bawak gi sekolah dan toiletries.

      Delete
  7. haha..besar hadiah tu..;)
    igt kak eliss dh bersalin td,apepon2 semoga sumenyer selamat..;)

    ReplyDelete
  8. lupa plak..hepi besday buat hubby kak eliss..;)

    ReplyDelete
  9. comel beg nuha,dia pilih sendiri ya? budak perempuan tak lari dari warna pink kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kebanyakan barang yang dia pilih warna pink..gegurl habis :p

      Delete
  10. lahir awal tahun...happy birthday to hubby eliss

    ReplyDelete
  11. Ingatkan eliss yang bersalin..hehehe..
    Comel Nuha pakai unifom sekolah.

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir utk suami...semoga murah rezeki...amin...

    ReplyDelete
  13. happy birthday bro...
    dan nuha belajar rajin2 tau

    ReplyDelete
  14. Happy birthday untuk hubby Eliss & selamat masuk tadika untuk Nuha :)

    ReplyDelete
  15. ingatkan Eliss bersalin doh..debar molek tadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa. kalau eliss pun berdebar kalau awal sgt !

      Delete
  16. Happy besday boss.. Pinjam motor! Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. pinjam motor mai rumah la..hahaha

      Delete
  17. Selamat hari lahir kepada suami ye.. :)

    ReplyDelete
  18. Bila mula mula baca ingatkan mak mertua eliss bersalin..adehh rupanya birthday hb eliss eh? Happy birthday to him

    ReplyDelete
  19. happy birthday buat suami kak eliss..
    moga semua impian dan doanye akan jadik kenyataan..

    bulan feb eh??

    ReplyDelete
  20. aku thun depan kot sbb uniform aqil semem baju sukan.
    tpi tak thulah kena start uniform betul ke tak..
    payoh2..
    aku bkn kaki sterika
    aku ade kaki manusia
    ahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. aku skang ni nak gosok bj sendiri pun mls tau tapi sebab dah hubby pun aku x payah gosok baju sebab bj kerja dia t-shirt, redha jer la kena gosok bj anak.hahaha

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)