Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, July 27, 2012

Kad Raya Buat 10 Pengomen Tegar elissmie.com dan FM UiTM buat yang bertuah

Setiap tahun mesti ada kad raya yang saya hantar especially buat ma abah dan mertua. Tapi tahun ni , untuk menghargai 10 pengomen paling tegar di elissmie.com saya nak bagi kad raya. Tapi duit raya, tak der lah kan.Boleh join contest Shakiddo jika nak duit raya :) Jom kita lihat senarai pengomen tegar di elissmie.com untuk bulan ini .





3.KiD








Seterusnya, penerima FM UiTM  yang bertuah :) Saya ambil 3 yang teratas yang komen pada entry ini. Semalam baru saya berpeluang nak ke koperasi UiTM untuk beli kad raya, so saya belikan terus 3 FM . Harga dia naik pulak. Agaknya tahu kot saya nak beli :) Tak mampu nak tunaikan harapan semua sekaligus,mungkin amik masa sket yer :) Jom kita lihat siapa pemenangnya untuk kali ni :-




  
p/s:

Nampaknya ada 3 pasangan adik beradik suka komen kat blog elissmie.com ni yer dan pengomen tegar bulan ni pulak tu :) Dan ada yang bertuah dapat kad raya dengan FM sekali . 

Sila tinggalkan alamat anda di elissmie [at] gmail [dot] com yer :)
 Kepada Yatie Chomeyl, alamat jepun pun x pe :) Insya Allah, boleh pos :)

p/s:

Nama yang tidak tersenarai tu jangan bersedih yer. Lepas ni kena komen banyak-banyak yer :)


 Korang hantar kad raya tak tahun ni ?

p/s:

Memperkenalkan, Muhammad Riykael Naim. My new edition family member, lil nephew :)
Alhamdulillah dah selamat keluar dari Hospital Kluang petang semalam :)








p/s:
Saham Akhirat - Derma untuk pembinaan Surau Presint Inang, Bukit Raja
Bank Muamalat Jawatankuasa Pembinaan Surau Presint Inang - 12040002833710
Ibu tunggal ini memerlukan sumbangan anda [boleh baca kisahnya disini dan disini ]
Maybank Acc No :164034266923 
Nama : Haryani Binti Mat Hussin
Lebih lanjut : 
http://aliaharyanie.blogspot.com


Nak beli tupperware dengan harga ISTIMEWA , bole dapatkan disini [ klik laju-laju]
Basuh kereta di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam. [ klik laju-laju]
Baju kurung cotton, polka dot pun ada, klik sini. [ klik laju-laju]





My Nuha | Aku Bukan Chef
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

47 Comments:

  1. tahniah yg bertuah dpt fm..sy no 4 kurang bertuah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada rezeki, eliss bagi mamatisya yer :) jgn sedih2..hehehe

      Delete
  2. whoaaa... siap ada TIGA ADIK BERADIK jadi peminat blog nie laaa... dah boleh buat FAN CLUB nie....ekekeekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiga pasangan tu.. man dengan kid, kak nur dengan yati, raa dengan nens tu :) hahaha

      Delete
  3. dah lama xdpt kad raya...huhu

    ReplyDelete
  4. wahhh sy takde dlm senarai la. kalau tak dpt kad raya.

    ReplyDelete
  5. yeyyyy akan dapt kad raya...tenkiu2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terima alamatnya, nanti eliss pos :)

      Delete
  6. terima kasih. Dah lama tak dpt kad raya yg betul sbb asyik2 org hantar kad virtual je. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terima alamatnya, nanti eliss pos :) berjiran ker dengan Saya Disini tu ? dekat2 alamat rumahnya :)

      Delete
  7. wah PM tersenarai la...alhamdulillah...tq yer...jap2 lg PM email alamat k...:)

    ReplyDelete
  8. wahhh...besnye..kad raya dan fm..hehe..

    ReplyDelete
  9. Wah menarik... Kad raya? Smlm ada yg hantar 8keping.. katanya dr mouth & foot painting artist.. Bukan percuma tau tp kena beli la siapa yg nak :))

    ReplyDelete
  10. bestnye!! nih sayang kak eliss nih... mekasih~ UiTM dihatiku!!

    nampaknye Raa salah satu pasangan adik beradik itu..kehkehkeh..

    tahniah~ dapat anak buah baru.. tahun depan dapat anak baru plak..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama- sama :) yer lah. raa la salah sorang tu.

      Delete
  11. eh lupa plak.. ade n3 khas utk kak eliss di blog..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tq dear :) terharu..lap hingus..hahahaha

      Delete
  12. tahniah kepada pengomen2 tegar.....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. anda terkeluar senarai bulan ni :p hahaha. ditangga ke 12..hehehe

      Delete
  13. haha,..nephew rupanya. aku terkejot ingat ko yg bersalin tadi, dah start terfikir, teruk punya ketinggalan aku nih, mujur la bukan...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. relax nia. 6 bulan lagi br turn aku..hehehehe

      Delete
  14. dah lama x dapat kad raya...bg kat org pun dah lama x bg kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi la orang lepas tu tulis, pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas.hehehe

      Delete
  15. wah ada pengomen tegar..ena senarai yg ke berapa tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih pegi tengok, tangga ke 33 :)

      Delete
  16. yea yea dpt kad rayo. xpo ore bui alamat kelate jah hehehe nanti ore emel eliss deh :D

    ReplyDelete
  17. Dah lama tak hantar kad raya.. bila dekat2 raya ni SMS je.. hehehe.. jimat kalau tak kena bayar stem 50sen sekarang ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. tak de sentimental value dah gitu kan :)

      Delete
  18. Replies
    1. pemberian kecil buat teman yang rajin mengomen kat blog picisan ni kak ina :)

      Delete
  19. ada beberapa kad raya tapi belum sempat nak hantar lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tarikh tutup tak silap 12 ogos agar kad tu sampai sebelum raya

      Delete
  20. congratz kepada pemenang2..
    bersemangat lak nak menjadi pengomen tegar kat elissmie.com ni...hehehe


    visit me at zafikstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. haiisshh.. ketinggalan ketapi sungguh. org dah sampai. sy baru nak naik.

    heee.. terima kasih eliss. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. eliss dah pos tau :) agaknya dah sampai hari ni :)semoga selamat sampai eh.

      Delete
  22. morning eliss...kad awak dah smpai ke tangan sy..terima kasih ye..

    * http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/07/yeeeyyydapat-kad-raya-dr-blogger-eliss.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah cepatnya sampai :) pos jumaat lepas.sehari jer :)

      Delete
  23. folow cni....hope follow back...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)