Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, February 13, 2012

Rumah ada kolam renang, siapa suka?

Seronokkan kalau kita ada kolam renang sendiri kat rumah ? Bersantai di kolam renang bersama keluarga dihujung minggu. Wah macam bercuti kat Grand Lexis Port Dickson (dulu nama dia The Legend International Water Homes) lah pulak kan ada kolam persendirian gitu.



Akhirnya tercapai jugak cita-cita me, nak ada kolam renang kat rumah. Biasa kolam renang ni dikaitkan dengan perumahan elit sahaja kan ? Tapi golongan bawahan pun mampu memiliki kolam renang di rumah jugak tau. Kolam renang rumah me cuma 4 kaki sahaja. Kosnya cuma RM 9.99. 






Dah register Milkadeal? Promosi barangan sehingga potongan 90% Klik sini untuk Register PERCUMA !!! 



Inilah kolam yang dimaksudkan :) Gigihkan my hubby tengah buat preparation untuk buat kolam renang kat rumah tu sambil diperhatikan oleh my Nuha yang dah tak sabar nak terjun kolam siap swimsuit bagai :) Foot pum tu cuma RM 4.99.
Dan kos untuk memiliki kolam renang kat rumah me tu cuma  
Total =  RM 14.98. Berbaloi-baloi kan ?


Jom la layan aktiviti my Nuha dihujung minggu :) Anak seronok kita bahagia bukan  :) 








Aksi Model Baju Renang Ogival yang lain boleh lihat sini :http://elissmiejunior.blogspot.com/2012/02/nuha-bilamodel-baju-renang.html


Rumah korang ada kolam renang ker?


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

30 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. x de =)
    seronokla si nuha tu
    yang penting berbaloi2 =)

    ReplyDelete
  2. eh umah aku ada gak kolam renang kekeke...siap aku izinkan org luar mandi sekali :p

    ReplyDelete
  3. ha ha....
    kolam renang kat umah aida da kena bungkus masuk almari! anak2 dara ku berenang hingga lupa diri... lupa makan... lupa... lupa... lupa...

    nota kaki : da singgah blog aida lom ari ni? ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah jugak yer macam tu erk aida..hehehe

      Delete
  4. sgt suke kalau ada kt umah...sepuas hati boleh berendam...tp klo ada anak kecik risau plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. arahan dia kat kolam tu pun tak leh tinggalkan anak mandi sendiri dalam tu tanpa pengawasan.

      Delete
  5. bapak budak tak muat masuk! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo x muat, sila kecikkan badan..hehehe

      Delete
  6. mmg best kalo umh ada swimming pool yg mcm gmbr 1st tu..tp dpt pool kecik tu pn best jugak..tisya pn ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan tapi rumah den sekangkang kera ajer.

      Delete
  7. kat rumah ada swimming pool tapi kekadang tak sempat nak pi walaupun selalu anak ajak...

    ReplyDelete
  8. kolam untuk mak bapak ada tak? hehehehee

    ReplyDelete
  9. hehehhe.. kat rumah raa pon pakai kolam cam tuh.. dah abes main boleh lipat..jimat space..muahahahaha

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. sila2 join kalo berminat..hehehe. jgn lupa swimmming suitnya :)

      Delete
  11. Nak kolam renang jugaakkk!

    Hehehe comel Nuha mandi kolam renang tu, macam2 gaya ada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa psal. macam model baju renang pun duk ada :p

      Delete
  12. non hado...nak beli mcm nuha punya pun takde space..kang berkecah abis koridor ni,umah atas angin la katakan...hahaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu tak boleh la kan. kalo bilik air besar, letak dlm bilik air

      Delete
  13. Salam,
    Tak ada . Kolam ikan ada tapi yang biasa2 je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kolam ikan apa tu dato. syoknya kalo dapat bakar ikan fresh :)

      Delete
  14. ya sangat berbaloi, leh berendam sampai lebam k, kita beli kat giant ari tu ada offer RM10 sajok, dari umur balqis setahun lebey sampai la ni still ok lagik...so berbaloi2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dengan eliss beli ni, promosi 9.90.hehehe

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer