Thursday, January 12, 2012

Steamboat RM17.90 per person @Anggerik Terrace Coffee House, Hotel UiTM Shah Alam

* Awas entry berbau makanan dan banyak gambar :p
Semalam beria-ria gitu tanya pendapat korang masak sendiri dirumah lebih jimat kan ? Tapi episod jalan-jalan cari makan di elissmie hari ni nak ajak korang jamu mata pekena steambot.Actually, dah lama dah pekena steambot ni sempena hari lahir dan majlis penutup kelab kopi unit kat ofiz me ni yang dah berubah 360 darjah dah sekarang ni, so terpaksa dibubarkan.

True Match Roll’On foundation L’Oreal Paris, korang dah ada ker ? Klik sini




Majlis penutup kali ni bertempat di :

Hotel UiTM Shah Alam
Anggerik Terrace Coffee House
Facebook search : Hotel UiTM Shah Alam 


Jom la layan gambar sekitar majlis hari lahir dan pembubaran kelab kopi unit me.




Fresh Fruits + Seafood




Ice lemon tea



Seafood/Daging/ Vege/Mee  yang ready ntuk disteamkan



Sup siap-siap dia bagi dua jenis, tomyam dan sup ayam.Tapi tak boleh tambah aku rasa..hahahaha :p Tak siapa berani nak tanya takut kena charge :p
 
 
Sos pencicah untuk tambahan rasa yang menyentap jiwa :p
 
2 Pic credit to :Yang ni cilok dari KB :p



Yang diraikan, 4 orang sebenarnya. Sorang tak dapat join.

 

Kek pun beli dari sana RM63, Swiss Black Forest. 
Sedap sangat !! 4/5 bintang.



Wajah empunya belog harus ada bersama dengan Ad

KB dan Sura.

 Kak Zura tengah merenung masa depan :p

 Boz-boz tengah bz menyetim :p

 Semua khusyuk mengadap steamboat


Yang ni ajer me makan. Ok tipu :p


Kalau korang nak merasa makan steamboat macam kami ni, sekarang ada lagi promosinya :-


JANUARY 2012: STEAMBOAT SET PROMOTION

RM 17.90 Nett per person & get FREE Fresh Fruit & Ice Lemon Tea
Available at Anggerik Terrace Coffee House from 12.00 noon till 10.00 pm daily.
Minimum for two persons. For reservation: contact Anggerik Terrace Coffee House ( 03-55192069/78/78 ext :310). Reservation : 3 days in advance

Siapa suka makan steamboat , nak belanja ni ??

p/s:


Me belanja , korang bayar nak ?



23 Comments:

  1. dear, dayana tuh, day ker? :)
    eh nk gi gaks la... muysti sdp kan? :)

    ReplyDelete
  2. kalo takleh tambah camne kalo kuah dia dah kering? huhuhu

    ReplyDelete
  3. waaa bestnye.. terliur.. dni baru je nak masuk dapo ni.. tak sabau nak makan :D

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu! ieda pon suka steambot sebab konon leh kurus, kurang berminyak, hehehehehehe! :)

    ReplyDelete
  5. okay..ko belanja.aku bayar.

    aku amik duit drp purse kau.hehehe

    wei..apa ni amik gmbr bos tgh stim.hahaha

    ReplyDelete
  6. dah lama saya tak makan kat situ...boleh lah try steambot nya ni nanti..

    ReplyDelete
  7. murahnye.. boleh try nih.. dah lama carik tempat untuk makan steamboat..

    ReplyDelete
  8. memang murah bangat ini steamboat....agak2x kalau ajak cik Ta dia nak tak makan kat sini....

    ReplyDelete
  9. @eB ezrin tp x leh lawan johnny la :)
    yer orang yang sama :p

    ReplyDelete
  10. @amirah jgn minum kuah banyak2 sangat atau pinjam kuah orang sebelah.hehehehe

    ReplyDelete
  11. @Ieda AlHabsyi kalo makan 3-4 mangkuk mcm aku ni. bukan lagi kurus :p

    ReplyDelete
  12. @isabelle menyetimboat x per :p jgn stim lain. ok, aku curik duit dr purse ko dulu msk purse aku ;p

    ReplyDelete
  13. @Daddy Ziyyad boleh la try kat situ. nasi ambeng nya rm15 promosi.

    ReplyDelete
  14. @|| NaFiRaa || boleh laa cuba yer :) tapi x leh lawan johny :p

    ReplyDelete
  15. @hazman aka species1980 cik Ta mesti x nak. kalo ajak saya, saya nak :p tapi kena bawak satu geng la..ada berani ? hehehe

    ReplyDelete
  16. terliur.. dah lama tak makan steambot

    ReplyDelete
  17. steamboat ni makan atas bot ke...?

    hehe

    ReplyDelete
  18. sampai bulan ni aje yea promo?

    ReplyDelete
  19. @gedek! tak jumpa boat even banana boat dihari kejadian ;p

    ReplyDelete
  20. @KiD rasanya lah kot. tu dah extend sebulan tu.

    ReplyDelete
  21. murah berbanding tempat lain..cuma jauh laa pulak nak pergi..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)