Thursday, November 03, 2011

Mengidam Tudung Ariani , tolong la buka cawangan kat Dungun sekali

Ok, bukan me yang mengidam, tapi my mom terchenta . Malam selasa kalo tak silap time kitorang gigih cat rumah tu, dia telefon cakap ada sorang my neighbour ni telah beli tudung Ariani masa datang KL hari tu, senang cerita dia nak suh me belikan la. Tapi sebab masa tu tengah busy, me tak layan sangat cerita dia tu. Dia pun ala-ala berkias gitu jer. Tak cakap straight to the point kan nak suh me belikan tapi me memang faham sangat perangai dia. Me cakap la, dah lama tak ke Ariani ni.Padahal hari-hari pun lalu :p Lepas tu, malam tu jugak me mimpi my mom merajuk dengan me sebab tak belikan tudung untuk dia .(Derhaka punya pasal la ni). Terus esoknya me call my mom dan tanya tudung macam mana yang dia berkenan tu. 



 Yang ni agaknya yang dia berkenan tu, ada tulisan Ariani kat depan tudung...



Boleh la me terjah esok ni since ada sales 27Okt- 13 Nov potongan 80% , ada sesiapa nak ikut ?





Diskaun tambahan untuk pemegang kad Ariani. Me ada tau :p Korang ada? hahaha



 




 Sayang, me baru dua ajer tudung style Ariani :p Tapi bukan Ariani la. 
Boleh ke me beli satu ? Banyak lagi lubang tu ;p lalalarikssss...



23 Comments:

  1. boleh je....kalau ada kat dungun ...mak aku mungkin anatara oarang pertama yang terjah..hahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe,...x penah beli tudung ariani pun eliss..sebab rasa cam bleh dpt berhelai2 lagi..tp kdng2 teringin jugak..hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. Selalu gak masuk butik Ariani ni tapi ikut member je la. Nak beli aku kena pikir 44 kali... Mahal gak ek..

    ReplyDelete
  4. ade jual kt dungun tp bkn stokisla..mcm butik then jual ng tudung skali..kalo tau imnoor kt dpn trfik light uitm..tppp x byk pilihan pun..:(

    ReplyDelete
  5. uik...aku xder lg tudung ariani...nk pinjam kad ko jugak la...hehe

    ReplyDelete
  6. alamakkk kena datang mesjid india ler gamaknyaa

    ReplyDelete
  7. meh apak belikan... nak kaler aper? cepat habaqq.. muahahahah

    ReplyDelete
  8. @amirah eliss lagi la, tak pandang pun dulu :p keh keh keh

    ReplyDelete
  9. @SYANI hr tu masuk sekali tapi ms tu tak berkenan :p x de nafsu pun.hehehe

    ReplyDelete
  10. @pB boleh, boleh. mai laa kita pi dating ariani.

    ReplyDelete
  11. @Sarah Syazwani mak aku kalo ngan pak aku dia malas gi tmpt2 gini :p

    ReplyDelete
  12. @eT mai laa pinjam :) beli me sehelai dua :p

    ReplyDelete
  13. sejak lepas bersalin ni bisnes jual tudung terus stop..huhuhu..bilolah nak sambung balik ni..dulu masa buat biz, masuklah jugak income dua tiga sen, loni yillek:P

    ReplyDelete
  14. ila stkt ni xmerasa lgk ariani, dpt hajra pun bole la.. kdg2 pasar mlm jek. ekekeeke...

    ReplyDelete
  15. @apak cikidong kalo sungguh bagai dikata, hijau satu..hahahaahaha

    ReplyDelete
  16. @zailamohamad stok2 lama dah abes ko? mai jual murah2 ko ambo.hehehee

    ReplyDelete
  17. @MyKhalish eliss lak mak , kakak bagi dan beli kat ofiz :)

    ReplyDelete
  18. eliss..kat dungun depan traffic light pak sabah tu ada..dlu kedai tu jual batik..ala dekat2 ngan stesen bas pak sabah tu..kedai tu berdepan straight dgn jalan dr perumahn gong pasir..traffic light tu simpang 3..depan2 kedai tu yg bhgian T tu...

    ReplyDelete
  19. [url=http://uggssale2011.info]Uggs on sale[/url], because we’ve observed, came quite a distance during the last couple of years.
    In any case, traditional sheepskin boot styles are becoming updates that wont become disregarded about today' azines trend [url=http://uggsclearanceuk2011.info]ugg boots clearance[/url] market. The particular improving reputation actually will become any risk-free guess, permitting a growing number of craze supporters to choose these kinds of shoes or boots to be able to add spice to their particular performances.
    Today, an internationally esteem will be recognized about [url=http://cheapuggsireland2011.info]cheap uggs[/url], which can be also referred to as since Foreign sheepskin boot styles. In all honesty, different causes give rise to this kind of. Between these, the particular specific layout theme, the particular very substance and also cost-effective rates has to be a few of the very most crucial factors.
    Many people don’t truly treatment when they may cut costs, however the truth is, [url=http://uggsoutletonlinestore.info]uggs outlet[/url] utilizes very good quality supplies within it's footwear, which isn’t accurate associated with replicas.
    The particular [url=http://uggbootsonsale2011.info]ugg sale[/url] is generally a greater appropriate shoe, typically coming previously mentioned the particular rearfoot, and also typically an excellent offer you increased.

    ReplyDelete
  20. aida tak pernah beli pun tudung ariani, sebab mahal. aida pakai tudung labuh skit, maha!!! yg murah, pendek plak. kakak aida kenal sorang tailor yg kontrak jahit tudung for ariani. yg rege RM300++ member kakak ni jual RM100++ je. aida baru nak tempah tudung dgn dia. bleh beli kain sendiri or dia yg decide utk kita :)


    nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)