Thursday, July 21, 2011

Restoren Windmill , sekali lagi diterjahi..servis ???

Masih ingat terjahan kali pertama aku ke Restoren Windmill hari tu ? Ni kali kedua , aku terjahi dengan mengharapkan servis yang terbaik dan makanan yang sedap saat pertama kujejaki tempoh hari. Kecewa ! Servis kurang memuaskan dan kualiti makanan berkurangan. Mungkin kekurangan staf dibahagian dapur. Maklumlah kami datang seramai 20 orang .


Venue : Restoren Windmill
Motto  : Fine Quality Western Cuisine
Plaza Shah Alam (Massalam) , Seksyen 9

Yang diraikan. Kak Ani yang bakal menamatkan perkhidmatan di UiTM.


Boz bagi hadiah untuk Kak Ani dari kitorang.


Juga yang diraikan sempena kelahiran ahli kelab kopi kitorang untuk bulan Jun & July.
Encik Zul, Niza, Kak Aishah. Happy belated bday :)

p/s:
Ramaikan paparazzi ?? :p

Kek yang tempting :) nom nom nom :)


Aku order pun macam hari tu.

Sup pembuka selera. Rasa masih sama :p


Agak mengecewakan sket sebab daging kambing sedikit liat :p

Lamb shoulder with black pepper sauce served with fresh seasonal vegetable and butter rice @RM16.90


Antara menu lain yang diorder oleh ahli kelab yang lain :-


BBQ chicken with fresh seasonal vegetables and French fries @ RM 14.90

Lemon Chicken Chop with fresh vegetables and French fries @ RM 14.90

Last sekali , dessert - Puding Kelapa yang sedikit tengik bau dia :p
 
* Setiap menu yang aku tayang ni didatangkan dengan soup, dessert dan juga FREE refill air ice lemon tea.

 Gambar tanpa motif :p

 Ahli yang lain :)

 Wajah tuan belog harus ada :p


 Ni beg sapa yang menumpang kasih kat purse hook aku ni :p Purse hook yang banyak berjasa :)

 Kak Ani bagi ucapan perpisahan. Sayonara Kak Ani...

Dah siap makan tu tak reti-reti nak bayar ? ;p Lalalarikss.. 

Total : RM355 ++

 Trademark dia sudah mari... Kincir angin, sempena nama kedai ni, Restoren windmill :)


 Olive oil HALAL pun ada dijual :) Ker tayang jer erk? :p lupa nak tanya..hehehe


Manager yang mesra pelanggan . Segala aduan berkenaan servis, niza dah laporkan kat dia :)
Semoga dapat memperbaiki mutu servis dan kualiti makanan seperti kali pertama kami jejak dulu :)



4 Comments:

  1. wehhh.. ni bila ni... dtg senyap-senyap.. tak acik.. muahahaha

    ReplyDelete
  2. nampak mcm best..nanti kita dating kt sini eh eliss..:)

    ReplyDelete
  3. hurmmm....tapi eliss ade kasi tau yang awak tu blogger...kalau dia tahu sure dapat voucher diskaun lagi...

    ReplyDelete
  4. Puding tu memang tak sedap langsung...daging kambing pon agak liat...tp sup cendawan boleh tahan sedap sebab pekat..hehe tp ade jugak kwn-kwn yang dpt sup yang cair

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)