Disclaimer

Anti COPYCAT!

Dengan mengakses belog elissmie.com ini anda dengan ini bersetuju pada syarat dan keadaan di dalam disclaimer ini.

Belog elissmie.com mengandungi maklumat yang ditulis secara peribadi oleh elissmie.com untuk tujuan maklumat umum sahaja dan tidak merupakan nasihat profesional dalam isu tertentu.

Sementara elissmie.com tidak berupaya untuk memastikan bahawa maklumat di belog ini adalah benar, tidak ada jaminan tersurat atau tersirat diberikan untuk kelengkapan, ketepatan atau ketepatan masa dari maklumat yang diberikan. Maklumat ini boleh dikemaskini, diubah atau diubahsuai dari masa ke masa.

elissmie.com tidak bertanggung jawab atas kerosakan apapun,secara langsung atau tidak langsung atau atas sebab kerosakan atau kerosakan atas kerugian penggunaan, kehilangan data, kehilangan pendapatan atau keuntungan yang timbul daripada atau berkaitan dengan halaman atau maklumat yang terkandung di dalam elissmie.com

Anda hanya boleh mencetak atau mendownload isi belog ini untuk kegunaan peribadi sahaja dan bukan untuk komersial. Anda tidak dibenarkan untuk menyalin, menyiarkan, mendownload, menyimpan (dalam media apapun), menghantar, menyesuaikan atau menukar dengan cara apa sekalipun isi belog ini tanpa kebenaran bertulis daripada elissmie.com. Tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Belog ini mengandungi link hypertext ke belog-belog lain jugak.Link-link ini disediakan untuk kemudahan elissmie.com.elissmie.com tidak bertanggung jawab atas isi laman web tersebut dan tidak bertanggung jawab atas setiap kerugian atau kerosakan apapun yang timbul dari penggunaan atau kepercayaan pada maklumat tersebut oleh pengguna yang link ke belog tersebut.

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)