Wednesday, April 10, 2019

Buffet Buka Puasa Shah Alam 2019 & Baju Raya Project 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Dah habis ganti puasa ke? Mak nampaknya tak sempat nak ganti dah. huhuhuhu. Moh la kita segera membayar fidyah. Tahun ni pun dapat rukshah lagi sebab menyusu pulak. Harap tahun depan boleh la berpuasa penuh. Bagi yang nak kira fidyah boleh lah rujuk kat sini : https://www.zakatselangor.com.my/fidyah-calculator/?lang=en (Selangor)  https://www.zakat2u.com.my/kalkulator/fidyah (Kuala Lumpur) 


Hari ni nak share Buffet Buka Puasa Shah Alam 2019 kot korang nak belanja mak, boleh la tempah awal, dapat harga murah. hahaha. Macam kan puasa. Layankan ajer. Sebelum tu nak share Baju Raya Project 2019.

Baju Raya Project 2019


Buffet Buka Puasa di Halaman Sari
Halaman Shah Alam

Harga Pembelian Awal - RM 50.00 nett
Harga Dewasa - RM 60.00 nett
Harga Kanak-kanak - RM 30.00 nett
Harga Pakej Keluarga - RM 160.00 nett ( 2 Dewasa & 2 Kanak-kanak)


Halaman Sari
Halaman Shah Alam
Intekma Resort & Convention Centre
Persiaran Raja Muda
Section 7, 40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan.


Untuk Pertanyaan dan Tempahan sila hubungi :-

1) Sales Office : 01132155555
2) Ismail : 019 930 9606
3) Nora : 019 393 3160

Sikulipat Sdn Bhd (The Company Managing "Halaman@Intekma" Event Venue & Catering Services)
Sales Office, Ground Floor, Block 1
Persiaran Raja Muda ,
Seksyen 7,40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan.
Email : halaman.intekma@gmail.com
Tel/Whatsapp : 01132155555



Hotel UiTM Shah Alam
Selera Muhibbah 2.0

Ramadhan kembali lagi. Dengan berbesar hatinya, kami mengadakan Buffet bermula 10 Mei sehingga 2 Jun 2019.

Lebih dari 60 jenis makanan yang kami akan sajikan untuk anda. Pelbagai jenis masakan tradisi melayu & “fussion Western” yang pasti menaikkan selera anda.

Harga yang kami tawarkan amatlah berbaloi. Dengan hanya berharga :

RM 49 Bersih (dewasa) *Early Bird*

RM 59 Bersih (dewasa)

RM 28 Bersih (Kanak – kanak) *7 – 12 Tahun*

Kemudahan lain kami sediakan hanya untuk anda seperti Wifi percuma, Surau dan tempat letak kereta percuma.

Jangan tunggu lagi, dapatkan segera harga "Early Bird" kami ya.

Untuk sebarang tempahan/ pertanyaan :

Hubungi kami di talian 03 – 5519 2069.


GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM
We are continuing our Viral Sales for third edition.
Viral Sales 3.0 for Warna Warni Ramadan Buffet available at RM90.00+!
Booking for iftar from 1st Ramadan – 30th Ramadan and make payment before 1st Ramadan.
For reservation or more info, please click the link to contact the person in charge
www.wasap.my/+60192736801
www.wasap.my/+60192757801


Carlton Hotel Shah Alam
Bufet Ramadan Kembali lagi, untuk edisi 2019.
Kali ini Carlton Hotel Shah Alam (Dulu dikenali sebagai Carlton Holiday Hotel & Suites), bertemakan Jalinan Ukhuwah Ramadan yang membawa maksud jalinan persaudaraan, perpaduan dan persahabatan yang harmoni. Sifat ini juga di terapkan dalam perkongsian selera budaya makanan tradisional di malaysia.

Terdapat 6 jenis kombinasi menu yang akan disediakan oleh Chef dan ianya akan bertukar setiap hari. Untuk tahun ni sebanyak 11 jenis gerai berkonsepkan "Bazar" dan makanan popular akan menjadi pilihan di setiap gerai.

📌Tempahan Awal "Early Bird" RM55 (bersih),
Harga Biasa RM60 (bersih) Dewasa, RM 30 (bersih) Kanak-Kanak.📌

Kemudahan yang disediakan:
✅Surau disediakan
✅Tempat letak kereta percuma
✅Pakej berkumpulan disediakan
✅Kawasan merokok disediakan

📌Dan yang paling BEST tahun ni kita akan adakan 🎁CABUTAN BERTUAH🎁 setiap hari🎁🎁🎁hadiah yang menarik menanti tuan/puan. Tempah Sekarang‼️

‼️Tempahan dibuka Sekarang‼️

☎️03-5510 9476 (Jabatan Jualan & Pemasaran)
☎️03-5510 6291
📲019-374 0300 (Pn Saza)



De Palma Group of Hotels & Resort

Ramadan Early Bird Voucher at ONLY RM45nett for purchase from 1st to 30th April 2019! 😱

30days offer for the lucky one! 😊

To purchase, please call 03-3289 7070.

Log on to www.depalmahotel.com for more info.

“Dan wajib bagi orang-orang yang berat menjalankannya (jika mereka tidak berpuasa) membayar fidyah, (yaitu): memberi makan seorang miskin.“ [QS. Al-Baqarah: 184]

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)