Monday, April 15, 2013

Papan hitam dan Storan Mainan IKEA dah beli akhirnya :)

Semalam, akhirnya turutkan jugak kehendak my Nuha. Kami ke IKEA semata-mata untuk belikan papan hitam idaman hati dia lah. Saya dah siap-siap catat nombor rak dari website untuk memudahkan kerja. Tak perlu nak ke show room. Rasanya kalau masuk kesitu, lagi banyak benda yang tak nak beli jadi terbeli. hahaha. Sejak ada baby ni, semuanya nak kena rushing jer kan. Yer la, mood baby kadang-kadang tak boleh nak agak.



Inilah papan hitam idaman hati my Nuha tu, kini di depan mata dia. Sakan dia seronok !
RM 79. Rak 9, Seksyen 3
 

Sampai rumah tak sabar-sabar suh Abah dia buka :)

 Entah apa yang ditulis pun tak tahu lah ;p

 Nasib baik saya dan hubby tak perlu jadi anak murid dia, sebab dia dah ada 3 orang anak murid


Ni hah anak murid dia :p [ Pandangan depan ]


Dan storan mainan ni :) 
Beli yang kecik jer. My hubby dah pasang malam tadi.Tq lalings:)
RM 139 + RM 10 (4 bakul ) + RM 19 (1 bakul) Rak 7, Seksyen 11

Macam mana korang simpan mainan anak-anak?


32 Comments:

  1. hahaha murid2 dia semua teddy bear.. heheh comei sungguh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal :p ada cita2 nak jd cikgu ni. siap marah lagi teddy dia.

      Delete
  2. hahahaa...alahai kiut2 je student nuha...

    ReplyDelete
  3. Guna board ini memudahkan anak-anak belajar. Kakak dulu beli masa anak sulung kakak 2 tahun sekarang anak sulung kakak dah 17 tahun bayangkan lama kan...Tapi kakak guna whiteboard besar terus lekat ke dinding bilik sebab senang nak ajar anak-anak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia belajar sendiri :p nanti dh besar sket boleh la saya ajar dia.

      Delete
  4. alorr bestnyer die....siap ade anak murid tu...

    ReplyDelete
  5. wah! cantik!
    Bebear 3 ketul tu tadah telinga je lah hihihi

    ReplyDelete
  6. amboi seronok lah nuha...dah dapat pun papan hitam idaman hati...nnt nayla besar biar nayla jadi anak murid nuha k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. entah2 adik dia pun sibuk nak jd cikgu :p

      Delete
  7. comelnye anak murid.. hahahaahha..
    sabar je lah.. tunggu adik nayla besar sket.. bleh main cikgu2.. hehehe

    suka lah rak simpan mainan tuh.. lawaaa! harga pon lawa jugak.. huhuhu..

    Raa beli storage box kat care4 jer.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa lawa reganya. dah hubby sponsor, amikkan ajer ler/

      Delete
  8. waahhh..bkenan dgn rak-rak mainan tu..
    hehe..kiut sungguh ank murid dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. adik kecik lagi nak jadi anak murid :p

      Delete
  9. Ok, ini sangat comel! Dia nak jadi cikgu..hehe

    Kami beli bakul ikea jugak Ellis, untuk simpan mainan budak-budak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. main dengan anak jiran hr tu x leh jd cikgu kot :p

      Delete
  10. Nuha tulis TUESDAY tu..... hehehehe aku blei drawer plastik tu jer buat simpan menan...

    ReplyDelete
  11. bagus la teacher Nuha ni. ramai tau student dia. patut la xsabar nak blackboard tu.. mahu mengajar kekdah nya hehe

    ReplyDelete
  12. mcmbest je..
    rasa nak belilah
    masih ade lagi ke kat ikea?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lagi tuh. hari tu beratus2 lagi ada dlm stok.

      Delete
  13. hahaha ade bakat jd cikgu yer nuha.

    ReplyDelete
  14. haaaa...tu yg tepi tu tido yeee...cikgu nuhaaaa tengok dia.dia tido dalam kelas..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. cikgu tak kisah tidur janji dengar apa yg dia ajar :p

      Delete
  15. Eliss
    We all pun ada beli board tu di Adelaide ni, kononnya nak guina kat sini tapi mcm sayang pulak so angkut bawak balik Msia ajelah. Storage mainan pun banyak orang jual as a second hand kat Adelaide ni, kualiti masih elok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker. kalau ada prelove kan best kat sini.

      Delete
  16. assalamualaikum.....

    saya berminat sangat dengan papan hitam ikea tu...tapi saya diarea jb..
    susah juga nak cari....2 gugurl saya sibuk menconteng cermin..habissss...
    asyik nak lap jer..

    boleh ke ibu nuha belikan untuk kami...nama saya Aryani...panggil Yanni jer....boleh saya transfer duit....boleh ker puan....email fb saya ryanni_id@yahoo.com,

    ReplyDelete
  17. Assalamulaikum..Puan..ibu kepada nuha...

    Saya Yanni..ibu kepada 2 orang gugurl.....hmmm...sibuk menconteng kt dinding and sekarang on mirror..sebab senang padam katanya...

    Teringin nak cari papan hitam cam ikea di area jb ni.. but tak tahu kat mana...dah agak ikea mesti ader...boleh ker puan belikan untuk kami dan send ke jb..jika puan tidak keberatan..bolehlah saya transferkan duityer...

    email fb saya ryanni_id@yahoo.com..atas nama Aryani Arnida Ismail..terima kasih..

    Account google ni saya gunakan nama suami saya Zawandi Md Zaini...makluman..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)