Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, July 18, 2012

Kedai Hiasan Dalaman Rumah Murah @Kaison, KL Festival City

Ahad lepas, kitorang jalan-jalan cuci mata di KL Festival City, selepas makan tengah hari.  Long saya rekomenkan satu kedai hiasan dalaman yang menjual barangan murah macam bunga dan tumbuhan tiruan, bakul, kaca dan pasu porselin, pemegang lilin, jam, bingkai gambar, lukisan minyak, hiasan rumah, bantal dan kusyen,cadar, tirai , permaidani, kertas dinding, mainan, souvenier pun ada. Boleh kata macam-macam ada !Kat situ my Long beli bidai RM19 sahaja. Saya pun nak rembat satu lepas ni nak letak kat grill pintu dapur.Hari tu tak beli sebab tak ingat ukuran.


 
Inilah kedainya.Alamat :
S20 & S21, 2nd Floor, KL Festival City,
Danau Kota, Jalan Genting Klang, 53300, Kuala Lumpur

 Cuba tengok lukisan kat dinding tu. Dah siap frame macam tu RM30 sahaja.


 Sebenarnya saya pun rembat satu, tak menahan tengok buah oren dan limau tu.RM30.
Hubby tak sempat lagi gantungkan kat sebelah meja makan tu :) My Nuha beli puzzle cuma 90¢


Bunga-bunga plastik dia memang menarik tapi huby tak gemar pulak bunga-bunga plastik ni.Lain kali nak beli pasu bunga pulak, boleh letak fresh roses ;p berangan ! hehehe


Korang dah pernah ke masuk kedai ni ? Beli apa?

p/s:

Sandal untuk hari raya boleh dapat kat sini.


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

18 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. kedai wajib masuk. wpun x beli apa. hehe.

    ehh.. beli tabung satu. sbb gambar london. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada kat shah alam, mau hari2 masuk jugak :)

      Delete
  2. Ellis.. aku pon minat kedai2 hiasan gini..tp Kaison yg paling best aku masuk kat KK... lagi besar..lagi byk barang2 kat dalam tu...rambang mata nengoknya... :-)

    ReplyDelete
  3. pernah pe kaison kat paradigm mall tu..
    ingt nak beli bunga tp bunga2 kat situ mcm tak bnyk pilihan n tak menarik. yg kat KL festival city tu nmpk mcm lagi bnyk je bunga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai baru kot tu psl banyak pilihan :)

      Delete
  4. Ari tu aku borong frame gambar dr KK bwk balik sini..hihi. Xtau kt kl pn ada kaison..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar jer la.jauhnya import yer :)

      Delete
  5. Jgn kan kedai tu, KL Festivak City pun baru 1st time saya dengar! hahah

    ReplyDelete
  6. area mn sbenornyer nih eliss? cam best jerk?

    ReplyDelete
  7. banyaknye bungeee.. weee suke :D

    ReplyDelete
  8. Cantik! cik eliss beli satu ja ka?

    ReplyDelete
  9. senanglah bila rumah dah siap nanti bila dah tahu kedai yg ada jual hiasan dalaman yg murah.

    ReplyDelete
  10. rasanya baru dua kali terjah kl festival ni

    ReplyDelete
  11. Hari tu balik Malaysia tak sempat nak singgah Festival City nie

    ReplyDelete
  12. bestkn kaison :)
    jtuh cinta kli pertme dekt kaison sabah
    blik smnjung trs google n jumpe kaison kt kl festival city
    nk try pegi yg kt paradigm klna jye pulk
    berhabis dkt beratus2 RM..
    tpi still rase worth it
    sbb dpt byk brng best2 :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer