Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Tuesday, May 29, 2012

Korang dah tebus ke rebate touch n go ?

Saya dah :) Kalau korang nak check rebate yang korang dapat boleh la klik sini laju-laju . Tak sangka pulak dah seratus lebih dah jumlah rebate terkumpul. Dan tak sangka saya dapat rebate tu. Ingatkan saya tak layak dan tak sangka rupanya lebih 80 kali sebulan saya lalu tol.Banyak btol tak sangkanya.


Mengikut portal tersebut :

20% Rebate Toll is a frequent travellers programme sponsored by Malaysian Government for all qualifed Touch ’n Go (TnG) card users who use the TnG card for toll payment at all highways from September 1 2009 onwards. To qualify, cardholders will need to use TnG card a minimum of 80 times to pay for any toll payment in all highways in Malaysia within a calendar month. A 20% rebate is given to the qualified cardholders calculated as 20% of all the transaction amount. To view the rebate entitlements, cardholders must register in this portal. Cardholders can redeem the rebates via card reload at all the 136 TnG sales counters.



Tak sia- sia saya bayar tol guna touch n go tiap- tiap hari tanpa penat  walaupun HANYA SATU LINE TOUCH N GO SAHAJA yang ada ;p Dan pernah beberapa kali masuk lorong tunai sebab ada jer onar yang dibuat oleh pengguna tol yang tak berapa nak cerdik.

Register untuk rebet 20 Percet Toll : Klik sini laju-laju


Korang selalu bayar tol tunai atau touch n go ?


Membesar dengan lagu-lagu Sudirman ? Klik sini lau-laju

My Nuha | Aku Bukan Chef
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

32 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. sesungguhnya...aku tak daftar online lagi pun touch n go walaupun dah bertahun2 guna...hahaha..

    sib baik hang ingatkan...satg aku nk p amik card aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi tak daftar. aku rebate2 ni laju daftar..hahaha

      Delete
  2. hehhe.. kt y kat pata timo ni bebas tol

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..syok laa..tapi nak balik trg kena jugak tol. masuk trg jer x dok tol :p

      Delete
  3. baru ciput kot.. tk penah tebus pun lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau guna tol hari2 mcm eliss, memang banyak laa.

      Delete
  4. kalo aku guna sepenuhnya touch n go mesti banyak gak rebet.....apa kan daya....cermin kete plak tak leh bawa turun....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni boleh laa pergi baiki cermin :p

      Delete
  5. aku pun xdftr lagi... nasib baik ko ingatkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni register yer :) maklumlah hari2 lalu tol kan :)

      Delete
  6. kalo x daftar kad boleh claim x?? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak daftar macam mana nak check rekod berapa kali awok lalu tol cik kak oi..kena daftar tau, lagi satu kalau tak daftar, kad hilang duit dlm tu burn saja..

      boleh bc entry ini

      http://www.elissmie.com/2012/01/kad-touch-n-go-hilang-apa-nak-buat.html

      Delete
  7. ok saya mahu isi nilai kad touch n go saya ! hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus-bagus :) lepas ni kita sama-sama dpt rebate lagi :)

      Delete
  8. Replies
    1. https://privilege.touchngo.com.my/?mod=clp_mod_registration

      dah update, boleh klik kat entry :)

      Delete
  9. JARANG PAKAI TnGO ni.... time balik ipoh jer dgn time sesat kat highway.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker..kalau sekali sekala x dak rebate laa :p

      Delete
  10. rasa macam tak cukup 80x, kalo nak daftar jugak aci tak?mana tau tiba2 ada certain month ckp 80x?hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eliss register ajer dulu..sekali bila duk klang ni kena bayar tol gitu hr2, tu tak sangka dpt rebate tu :p

      Delete
  11. ala...kalau pakai TnGo naik LRT boleh tak dpt rebate. eheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak der tol dalam lrt kan..hehehee..kesian ;p

      Delete
  12. mmg slalu rebate kat TouchnGo ni, skali rebate dapat RM500 best gilerrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker..mak aihh banyaknya, berapa lama kumpul tu??

      Delete
  13. oh ado yer rebate2 nih...baru tau nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..eliss pun hari tu sebenarnya tak tahu jugak tapi bila kad hilang dulu jumpa pulak portal tu.

      Delete
  14. Owhh, baru tau jugak, nak kena chek cepat2 la camni.. :)

    ReplyDelete
  15. Myra kat Penang Bridge je guna Touch N Go takpun bila perjalanan jauh..

    Kalau dekat2 je bayar tunai..

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. kalau kurang 80 kali tak dapat laa rebatenya. oh duk kat penang yer, abang dan adik saya pun stay sana :)

      Delete
  17. kena semak betul-betul pemberian rebet yg dibagi...semenjak 2 bulan selalu tak cukup yg di bagi,,,,alasan nyer system lambat update...dah 2 bulan dah macam nie......contoh :- penggunaan saya sebulan rm 400 x 20% = rm 80.00, Tapi saya dapat cumer rm 60.00 je,,,,Maner yg lebih tu???...Bulan ke 2...Penggunaan RM 350 x 20% = RM 70.00, Tapi saya dapat cumer rm 60 juge...Biler saya call pihak tng dia jawab system lambat update....aper cerita ni.........???

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer