Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, May 02, 2012

GM Klang, beli barang dengan harga borong

Korang pernah sampai ke GM Klang ? Saya selalu nampak signboard GM Klang tapi tak pernah terlintas nak pergi. Last 2 weeks, ada dapat flier pasal barang saya nak beli untuk my Ma kat kampung. Semalam, terjah lah kesana .
Kitorang lalu ikut Bukit Kemuning. Sekejap ajer dah sampai. GM Klang ni terletak kat betul-betul depan Aeon Bukit Tinggi, korang dah sampai depan Aeon tu, buat pusingan-U kat situ. Memang nampak ajer dari tepi jalan macam kat bawah ni.



Semalam me baru terjah kat bangunan warna hijau tu.


Masa me sampai semalam, langit memang cerah betul dan tak ramai sangat orang :) 
Lega nak cuci mata tapi sayang tak bawa banyak duit ;p


Ni salah satu kedai yang me terjah. Me belikan dress untuk Nuha.

Rupanya ada banyak barang yang dijual kat situ. Barang-barang lebih kurang uptown Shah Alam lah tapi kedai-kedainya lagi tersusun dan berhawa dingin gitu .Dalam bangunan hijau (Pavillion 1) tu antara barang yang dijual adalah baju tidur kanak-kanak, baju kurung kanak-kanak dan dewasa, beg kanak-kanak, pelbagai jenis hanger tudung, baju t-shirt lelaki, kerongsang ,blouse banyak lagi lah.Korang boleh tengok sini nak tahu kedai apa yang ada [link].



Baju tidur memang pelbagai design lah yang ada. Handbag apa tah lagi :)


Harus terjah sini balik untuk beli kain pasang dan baju kurung serta tudung untuk hari raya :p

Ni siapa yang baru beli rumah tu, barangan untuk deko rumah pun banyak ni

Tak sangka ada banyak jugak souvenier boleh dicari kat sini



Lepas ni harus pergi beli aksesori untuk me dan my Nuha

Korang dah sampai GM Klang ?


 pic credit to : GM Klang

p/s:

Nanti nak raya, boleh lah datang shopping kat sini !




Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

41 Comments:

  1. berapa minimum barang boleh di beli ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau beli satu pun boleh :) tapi kalau beli banyak dapat harga lain sket :) diorang siap-siap turunkan harga gitu tak tawar2 pun ;p

      Delete
  2. kt sini kalo beli selai dua sama jek harga cam luar...kalo beli byk tu yg baru berbaloi2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kalau nak meniaga, memang bagus sangat!

      Delete
  3. Replies
    1. masuk satu bangunan pun dah banyak!

      Delete
  4. pernh p..tp klu bli 1 hrganye mahal..klu bli bnyk bru murh

    ReplyDelete
  5. sy duk dgar citer kawan2 duk pi.
    saya..? entah bila nak sampai. :)

    ReplyDelete
  6. gi doh maso kelik msia thn lepas, best meme best ..klu duit banyok berkepuk2 lg best eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab duit tu memang betul. ataupun nak meniaga, memang boleh carik sini la

      Delete
  7. khatam dah GM tu.... 5 minit jer dari office.. hehehehehe tapi tu la.. kalau beli borong baru dapat murah... kalau tudung kene beli 6.. baru dpt murah x silap.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker..dekatnya :) syok laa kalau meniaga !

      Delete
  8. Best.....! Selalu jer pergi sana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker..apasal saya sorang jer tak tau ni :P

      Delete
  9. Saya selalu lalu depan GM Klang ni..hahaha..sebab mmg selalu gi AEON tu..cuma tak pernah pun masuk GM ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya masuk sebab nak beli barang secara borong tu :p memang dapat murah harganya, murah dr uptown ;p

      Delete
  10. tak pernah sampai lagi.. memang murah ke harga kat situ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau beli borong , murah laa.. kalau beli satu, kena pandai2 laa tawar

      Delete
  11. tak pernah sampai lagi kat area sini.... tapi kalau nak belanja makan ... InsyaALLAH saya akan tiba... hehehehe

    ReplyDelete
  12. jarang ke klang. sbb jauh dr umah huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun jarang2 padahal duk klang :p

      Delete
  13. eh lupa, nanti email address ek.mau pos fm. :)

    ReplyDelete
  14. tak pernah sampai lagi kat sano...huhu

    ReplyDelete
  15. bestnyaaaa.. sediakanlah duit.. banyak gak baju tidur budak

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena sedia duit kalau dak tengok jer laa :p

      Delete
  16. selalu pergi GM plaza kat chow kit.. belum penah sampai kat klang ni

    ReplyDelete
  17. lerrr baru pergi kee... haahhahaha :D

    ReplyDelete
  18. dia punya jualan sama ke gan Plaza GM kat Chow Kit tu coz blm sampai lg kat GM Klang ni, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah sampai gm chow kit tu..

      Delete
  19. Salam Puan Eliss Mie,
    Dan semua yang ada kat blog ni, saya Yuslaily. Selalu orang panggil saya, kak Yus Bengkung sb saya jahit bengkung. Tu pasal nama tu melekat kat saya. Syukur Alhamdulillah....ada gak nama orang nak kenang kan. Puan Eliss Mie jemput le dgn kawan2 sekali datang melawat n jalan2 kat kedai Kak Yus di Taman Putra, Ampang. Kak Yus selain buatkan bengkung jenama (client2) kak Yus jugak jual kain ela (kain pasang2) boleh buat baju fesyen2 & baju kurung, kalau nak tempah sekali dgn kak Yus pun boleh....Kalau mana yg duduk jauh tu, boleh try hantar (pos laju) baju yg sedap dipakai dgn kain ela yg nak dijahit tu. Kalau puan Eliss Mie dgn kekawan berminat, boleh call kak Yus terus di 012-2254931. Ni alamat kedai nnt kak Yus bagi, kalau nak dtg. Terima kasih pada semua, SAMBUTLAH SALAM PERSAUDARAAN IKHLAS DARIPADA saya YUSLAILY YUNOS.

    ReplyDelete
  20. Boleh saya tengok barangan yang kamu jaual sebab saya mahu pili mana yang boleh jual Kalaw ako minta kirim me Sabah boleh kah ako mahu ambil banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak jual barang. saya beli utk personal use ajer. thanks

      Delete
  21. kat sini memang best kak! saya dah pergi 2kali. sekali tu masa belum bukak lagi kedainya. sekali lagi dh bukak byk kedai. best kalau kita nak beli byk. harga turun merudum klu kita beli byk kan. klu beli satu harga standard la.. tapi serius best. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer