Tuesday, January 03, 2012

Happy Belated Birthday Chenta Hati , Selamat Bersekolah Puteri Hati

Hari ni mood adalah kelaut. Nak kata Monday Blues, hari ni dah Selasa. Last Friday, me cuti sebab register anak kat Taska.Lepas tu malamnya hantar my parent pergi umah long me sebab sabtu tu diorang nak balik Terengganu. So tinggallah me anak beranak kat rumah. Sunyi pulak rasa. Countdown 2012, tak celebrate mana-mana tapi masa berdentum-dentum bunyi bunga api kat  I-City tu, kami ada kat Restoren Syed Sekysen 3, Shah Alam pekena teh dan roti canai . Kami pergi Giant sebelum tu bukan duk countdown 2012 ;p Nak balik rumah, sejam lebih baru sampai sebab jam punya pasal !Hangen satu badan !


Semalam, 2.1.2012, birthday my hubby yang ke 33 tahun. Tak celebrate mana-mana pun dah tak beli apa-apa pun lagi. My hubby dah request belikan baju dan glove untuk bawak superbike dia tu. My nuha nyanyikan lagu happy birthday untuk Abah dia, dan siap tanya mana kek abah. Hari ni, me ingat nak pergi beli kek untuk my hubby dengan my nuha. Maklumlah tadi me tinggal dia macam tu ajer masa dia meraung-raung. Even dari malam tadi lagi dia tak nak pergi sekolah dan dah meraung-raung :p





Scrapbooking Photo Tinks by WiddlyTinks.com


Happy Birthday My Hubby, Chenta Hati ku dulu, kini dan selamanya :*

p/s:

Hadiah Birthday nanti kita pergi beli yer.
Semoga setiap tahun, cinta dan kasih sayang kita makin bertambah :)




Scrapbooking Photo Tinks by WiddlyTinks.com


Selamat Bersekolah Puteri Hatiku, Nur Nuha Humayra

p/s: 

First time hantar anak ke sekolah, apa perasaan korang ?

&

Selamat Tahun Baru 2012 !

p/s : 

Perasaan me mestilah tidak keruan dan didoakan semoga dia baik-baik sahaja ! Amin.

Jangan lepaskan tawaran Milkadeal, RM48 untuk rawatan di spa, sapa nak bagi. Klik sini untuk Register PERCUMA !!! 


 p/s: 

Dah ada tayangan Ombak Rindu di Astro First @RM15 tapi me dah siap download kat ofiz . 
So boleh layan malam ni, hopefully ;p

p/s:

Azam tahun baru  - Mungkin elissmie's junior 2nd edition V2. Semoga dipermudahkan. amin




14 Comments:

  1. saya pun berdebar anak nak sekolah walau hanya tadika!hehe

    ReplyDelete
  2. slmt bsekolah, nuha. bljr rajin2 tau.

    happy bday, abg mie.

    p/s:
    weiii..aku nak copy yg ko download tuuuuu...buleh la.buleh laaa

    ReplyDelete
  3. Hepi birthday utk suami Eliss & selamat pegi cekolah untuk si cutie Nuha!

    ReplyDelete
  4. birthday abang kak eliss bulan 1 ke bulan 2?? ke sambut awal???

    selamat tahun baru..

    anis esok masuk sekolah.. harap2 ok lah dia..

    ReplyDelete
  5. happy birthday to mohd hizaami....

    ReplyDelete
  6. hepi new year dear!
    tak sabar nak tunggu ur 2nd edition. amin amin aminnnn

    ReplyDelete
  7. whoaaa... malam nie layan feeling la nampaknya....hehehehe

    ReplyDelete
  8. happy birthday husband eliss :)
    and happy new year!

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir buat hubby eliss, selamat pi sekolah buat nuha yang comel & selamat tahun baru..me pon plan nak tambah ahli keluarga..ngee

    ReplyDelete
  10. selamat tahun baru,, selamat hari jadi abang!! hehehe (seb bek aku muda lagi)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)