Thursday, November 24, 2011

Misteri Kotak Besar Kat Ofiz ?

Ok, ini bukan cerita seram :p Minggu ni, setiap hari orang lalu depan partition me akan tanya ? Apa ni? Peti Ais ker? Semua macam nak tahu sangat apa yang ada dalam tu kan. Ok, hari ni me nak reveal lah, sebab kotak tu pun dah selamat diangkut oleh my hubby semalam. Tq darling ! Jom kita tengok kotak besar sebelum dipindahkan semalam.Cuba korang teka !!Jangan tengok dulu :p







Sebenarnya kotak besar ini adalah




-






-



-





-



-






-





-



-



-






-





-



Jeng jeng jeng 

pssst: Abaikan batang-batang cat yang tak simpan lagi sebab ada dinding tak tercat lagi :)


Taddaaaa....



Red Ferrari you in the house ! Jom tengok Model Ferrari tersopan abad ini !




 Duduk bersimpuh tak boleh tahan


Abah pakaikan seatbelt dulu ! Safety first !


Peace yo !!


Vrooooooooooommmmmmmmmmmmmm..


Actually ni hadiah birthday dari hubby and me [nak jugak kredit :p] untuk my Nuha sempena birthday dia yang ke 3 hari tu. Dah la celebration pun tumpang majlis ayah mertuakan, hadiah pulak lambat :p Tapi better late than never kan nak ! :p


Me beli melalui carian di mudah.com. Bawah ni dia punya spec la, credit to : here . Servis memang terbaik sebab me order Jumaat , Isnin dah sampai. Tu pun sebab stok habis hari jumaat tu. Kalo tak rasanya, jumaat tu terus dah sampai kot.Siap follow up balik tanya dah sampai ker tak.Memang betul-betul memuaskan . Tapi hubby pening jugak kepala semalam sebab nak kena pasang kereta tu:p Ingat dah assemble siap-siap. Seb baik setelah bertungkus lumus baca manual, setengah jam ajer dah siap pun pasang.

Price : RM 350 + RM30(Pos servis - kanggaro ) 

Kereta Mini Ferrari F430 berbateri 6Volt BERWARNA BARU di dalam kotak!



Ciri-ciri:

1. Boleh di laraskan
( ke depan dan belakang, membuat
pusingan ke kiri dan kanan)
2. Bateri boleh di cas semula 'penjimatan elektrik'
3.Set lengkap di dalam kotak termasuk charges, remote disediakan
4. lampu bercayaha di hadapan & belakang
5. Sesuai dijadikan hadiah yang unik untuk kanak² berumur 1-6tahun.
6. Max. speed: 3km/h
7.Max. loading: 30kg
8.Product size: 91 x 60 x 52cm


** Ada music jugak tau, so naik boleh dengar lagu dan bila nak start enjin tu, bunyi dia macam kereta btol tapi me rasa tu bunyi yang dah dirakam kat situ lah :p

Bagi yang berminat boleh berhubung dengan : Cikgu hafiz Toy Bike and Car Mini Interprise: 0134563419


pssst :


Kecik-kecik lagi dah dapat kereta ferrari :p Kereta ni nama dia HD - Hasad Dengki ? Kah kah kah.
No Plate dia ada mirip2 dengan no plate motor Abah dia yang baru :p




25 Comments:

  1. wah..so cool lah ferrari dia..hihiks..mesti happy sakan ni dpt besday gift yg wow..! :)

    ReplyDelete
  2. H = Happy
    D = Daughter

    Setel hutang dengan nuha, lepas ni akan tumpu pada barang rumah skit lagi dan of coz motorrrrrrrrr...

    ReplyDelete
  3. amboi nuha... aunty nak tumpang boleh?

    ReplyDelete
  4. fuiyoooo nuha ada kereta baru...siap bersimpuh tak tahan tu...ekeke

    ReplyDelete
  5. waaa..kecik2 dah dapat ferrari..hihihi..untung badan..

    ReplyDelete
  6. wah nuha dpt car...hubby nk bli gk utk tisya tp kita ckp tkyh la..lgpn dok umh ngan inlaw kn...

    ReplyDelete
  7. wahh kecik2 dh ada kereta kan. untung untung :D

    ReplyDelete
  8. wah..bestnye nuha dapat keta ferrari...

    ReplyDelete
  9. humangai!besaunya hadiah nuha!hahaha....abes la umi tak blhlah nk letak pasu2 kaca...kang tereksiden

    ReplyDelete
  10. wa....bestnya hadiah harijadi awak.....

    ReplyDelete
  11. Ahmad punya besar sket eliss..dulu teringin jugak nak beli mcm ferrari ni sebab lawo..tp kete Ahmad yg kitorng beli tu mcm tinggi sket tepi kiri kanan kete tu...kalo tidak asikla dia nak manjat turn naik je..kang jatuh susah lak..tp best ada kete ni kan..rasa mcm mak dia pun nak masuk..hehe

    ReplyDelete
  12. bestnye anak2 akak! nak tumpang naik jugak buleh? hehe

    ReplyDelete
  13. Hmmmm..best Ferrari tu..saya igt nak belikan lah jugak utk anak saya...kat mana kedai nya?

    ReplyDelete
  14. amboiiii.. tecik2 dh dapat kereta.. lepas nih boleh bawa abah ngan ummi balik kg k~

    ReplyDelete
  15. wow..syok la dia dapek Ferrari...mano tau ado chance jadik pemandu F1 Malaysia suatu hari nanti..:)

    ReplyDelete
  16. Woahhh..seronot la nuha yer. Pasni bawak aunty ronda2 shah alam tau..hehehe

    ReplyDelete
  17. @mommyYen happy sgt sampai tak sempat2 suh buka !

    ReplyDelete
  18. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid tak boleh laa :p mau patah kang sebab berat kena kurang 30kg :p

    ReplyDelete
  19. @Skymatrix happy doter gitu :) kabinet tb lum lagi.

    ReplyDelete
  20. Alman kalau tengok ni..mesti nk jugak hehe

    ReplyDelete
  21. macam best aje.. nak beli lah nanti..

    ReplyDelete
  22. bertuahnya nuha.. kecik2 dah dpt kereta ferrari... ;) tahniah nuha. bawa kereta dgn berhemah yer...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)