Wednesday, May 18, 2011

Korang pernah tengok kuda? Burung hantu ?




Ok. Ni nak tunjuk kuda dan burung hantu pada baju:p Baju felt terbaru untuk anak buah my hubby, Afiq. Short update, hari ni nak ke Penang.Kalo sempat update dari sana, kalo tak sempat Isnin depan laa gayanya baru dpt tulis blog balik :p

p/s :
Actually belum siap jahit lagi :p

p/s :


Mungkinkah episod jakun berlaku lagi :p

Feel good, look good in just 14 days! Click here!!

Bed time for me @ IKEA ! Are you coming?


11 Comments:

  1. wahhh..comel la..

    slmt naik kapal terbang. bismillah byk2.hehe

    ReplyDelete
  2. felt craft ekk?
    aida lom ada hasil la.
    da ada kit.
    takdek time...

    ReplyDelete
  3. ooo...padan la zoo kosong...kt sini binatang2nyer...huhu

    ReplyDelete
  4. tak penah gi penang.. agak2 kalau pegi saya masuk kategori jakun agaknya..sumer nak tengok..

    ReplyDelete
  5. ingatkan nak tunjuk kuda dan burung hantu betul2 tadi. hehe

    ReplyDelete
  6. pergi penang jangan lupa beli buah salak ye. huhu ngidam nih.

    Latest Entri :
    Panggilan RM1 Setiap Hari Ahad – Super Sunday Offer

    ReplyDelete
  7. kak elis pandai je jahit :)
    nnt ajar i okeyh..
    update la psl miji~
    i wanna noe bout his fianceeee

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)