Wednesday, February 16, 2011

Thank You Zuris, hadiah sudah tiba :)


Ni hadiah contest yang ai masuk kat belog Zuris tapi aku masuk guna belog Aku Bukan Chef :p  Thank You dear :) Hadiah dah tiba hari ni..terus ai pakai gelang tu yer :p One drop perfume, boleh laa pakai sementara nunggu gaji, macam tau-tau ajer perfume ai dah nak abes..hahaha :)






Korang terliur tak tengok perfume ni, sekarang boleh dapat cash voucher RM30 tau kalo beli, maklumat lanjut, korang boleh tengok la kat sini....Teruja tau !!!




p/s:

Ada sesiapa nak bagi hadiah perfume kat atas tu kat ai, dialu-alukan yer :) Tak malu btol :p


My Nuha | My Hubby | Watermark For Free

6 Comments:

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)