Friday, January 15, 2010

Glemer gitu muka keluar paper NST

Semalam, lepas baca artikel DI SINI, dan DI SINI, cepat-cepat aku suh my hubby beli paper NST.Gila jakun, sebab ala-ala first time gitu muka keluar paper.hahaha.My Nuha kiranya second time la sebab dah pernah keluar Majalah Pa & Ma hari tu.Tajuk artikel tu 'A chip off the old blog'.



Aisey, nape tak cakap nak keluar muka aku kat paper, kalo dak mesti aku pandang kamera!
p/s: Aku yang baju hijau tudung hijau ok! Yang baju hitam tu, SIL aku.

Dah beberapa hari tak letak gambar makanan.Jom layan gambar makanan yang kitorang masak

Tips untuk membuat BBQ

1. Pastikan bilangan korban lebih banyak dari jumlah yang ingin mengorbankan korban tersebut

p/s: Jumlah tetamu dan makanan yang ingin disediakan adalah main agak-agak jer, so makanan tak berapa nak cukup malam tu.huhuhu

2.Pastikan arang, penyepit, bekas pembakar cukup lengkap!

p/s:kerana arang basah, abes rentung ayam aku pada mulanya!

3.Pastikan bahan perap yang betul disediakan

p/s: aku perap ayam tu macam nak buat sate :) tapi terlebih bahan. Mak aku cakap jangan buh bawang merah untuk elak ayam tu hangus :p tapi aku main belasah jer lepas tu baru call mak aku.hahaha

Ingin menu perap ayam BBQ ala rempah sate ? Klik SINI.


Antara yang terkorban


Yang ni selamat sket


Nasi goreng minang oleh Shikin


Sesi tayang anak-anak
Eza & Irfan , Aku & my Nuha, Shikin & Ashraf.



1st Makhluk Tuhan Paling Sexy Komen Semalam:

 

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

24 Comments:

  1. waahh..memang glemer gitu. gathering bila ni elis?

    ReplyDelete
  2. ooo, masuk paper ye...cis...dengki

    ReplyDelete
  3. memang glamour le nanti ya....nak tumpang boleh tak....

    Diet untuk 20-an

    KWSP Online

    ReplyDelete
  4. hamboi glemer ko ek!!! sat aku aku nk cr lam paper la!!

    ReplyDelete
  5. waa elis glemer ar masuk paper...nk kena mintak autograph ni.hehe

    ReplyDelete
  6. glamour nuha.. hehehe.. pagi2 kalo gambar makanan mmg menyanyi lah perut den nie.. hehe.. n thanks 4 the tip :)

    ReplyDelete
  7. wah wah...weh haritu masa ko cuti kot tak silap aku, ada kuar dalam berita harian tak silap aku...tapi gambar belakang ja..ke surat khabar utusan tah..lupa aku nk bgtau..

    ReplyDelete
  8. fuyooo glamer org tu.. tp kalau ko kat tengah tu mesti lg glamer ngehh..ngeh..

    ReplyDelete
  9. hahahaha glamer lagi nuha masuk paper :)

    aku last week wat bbq, letak bwg tapi hangus sket tu yg sedap tu, manis2 hangit, tapi kalo hangus rentung mmg x sedap la kan.hehe.

    ReplyDelete
  10. Eza tu nama dia Ezabarina? orang Utara? kalau betul tu dia, tu kawan aku masa kat Arau. dia junior yg sebaya.. ekeke boleh?

    ReplyDelete
  11. selalu gak wat aktiviti korban ni kat umah utk family je

    ReplyDelete
  12. glamournya dia masuk nst...syok la nuha erk masuk paper....

    ReplyDelete
  13. glemer gitewz!

    Eliss, nasi goreng Minang nampak sedaplah!

    ReplyDelete
  14. ko kena frame artikel tu tau...bangga sket dgn diri sndiri hehe

    ReplyDelete
  15. WAH GLAMER LA KO ELIS..HEHE..TAK ACI..HAHA

    ReplyDelete
  16. Eliss,

    Tak kira, lain kali ada gathering nak berkepit aje dengan Eliss. haha,..nak glamer jgk maa..

    ReplyDelete
  17. wauu gelemer u..mintak otograph bulih? *wink*

    ReplyDelete
  18. Waaa glam-glam gitu :D

    P/s: Sodap nya bbq tu...lapor terus nie..ekeke!

    ReplyDelete
  19. wah, dah masuk paper, nie kena mintak autograp...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)