Monday, April 21, 2008

BBQ party!


Hari sabtu, pagi² lagik aku dah mangun,kuarkan ayam..my hubby lak kena kuar awal pagi coz motor dier masih lagi berpantang coz servis kaburetor...kul 6.30 dah kuar..lepas kuarkan ayam, aku tertido la plak..kul 9 mangun balik coz my hubby SMS suh perap ayam..sempat lagi tuh..awak buat keja awak dah ler..huhuhu... ..aku main bantai jer ramuan yang buat perap ayam..apa yang ada dalam peti aku taruk jer..my hubby suh buat macam nak perap sate..seb baik otak aku masih ingat lagi cammana nak buat tuh..selalu nengok jer mak aku buat..hahaha..then buat kuah ikan bakar lak..hari tu aku dah bagi resepi..sila rujuk entri terdahulu..
Maka bermulalah episod BBQ party dirumah kwn aku di Taman S******** , Klang..




Hari ahad plak aku gi Summit tengok kawan aku main bowling ngan company dier..K*********.aku memang teringin sangat nak main bowling..baby kat dalam pun duk tendang2 jer perut ummi dier..agaknya dier pelik bunyik bising..hehehe..nanti laa bila baby dah kuar lepas gian...kekekeke

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)