Wednesday, November 28, 2007

Danish buat chemo...


x tau nak tulis apa hari ni tapi tetiba rasa nak tulis pasal my hubby..lately dier suka sangat minum air diatas yer..aku pun suka jugak tapi selalunya, dah dekat nak abes baru aku perasan kewujudan air ini..last week beli yg apple+aloe vera(niza suggest) tapi my hubby still not try yet..(n dier x tahu aku dah minum air tu malam tadi, senyap2 kat dapur..syyyy :p- n aku rs kureng sket compare to berry+blackcurrant+aloe)hr tu punya yang berry+blackcurrant+aloe pun dier x suka(but i like)..to compare, air ni kat Giant paling murah & paling mahal kat 7E.kat tesco shah alam x der pack besar..(every week mesti beli)addicted dah ni..
and my dear danish still kat hospital..malam tadi ma aku call dier n tanya dier minum air tak..dier ckp minum banyak air(padahal dier x minum pun air abang ngah aku ckp)siap bleh tipu lagi tu sakit2..see who's grandchild?pastu dier ckp kat mama dier, dier tipu tokji(ma aku)..lawak2..

n danish memang suka nasihat balik kat orang lain kalo kiter nasihat dier..n not to forget kucing depan umah aku pun dier bantai pi nasihat.. malam masa dier dtg umah aku dulu, aku ckp jgn main kat tangga, nanti jatuh.. bleh dier pegi ckp kat kucing tu, jgn main kat tangga, nanti jatuh...


p/s:danish tengah memberi nasihat kepada kucing jiran aku..

Alhamdulillah, abang ngah aku ckp danish ok..tak demam..tgk cmne dia punyer darah ari ni patu masuk air sampai weekend kot..semalam abang ngah aku ckp dier sakit perut,bila abang ngah aku sapu ubat, dier plak ckp kat abang aku,tu la tak makan nasi sangat...padahal dia yg tak makan
nasi...hampeh jerkk!lawak btol laa..like father like son laa..

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)