Tuesday, July 15, 2008

Ari ni aku sudah ada drebar..

Huhuhu..Sila jelez sekali lagik..dah laa semalam ma aku buatkan aku ketupat sotong..hari ni lak, abah n ma aku pegi antar aku ke ofiz..haruslah ma aku ikut sekali..kalo sesat kang, diorang berdua..huhuhu..bab²jalan ni, ma aku lagik cepat henggat dari abah aku..aku rasa semua perempuan macam ni..aku ngan my hubby pun sama..my hubby nak hafal jalan pegi seksyen 2 tuh pun aku rasa 300 kali lalu, baru dier henggat..oh durjana nyer isteri itewh...mintak ampun yang bang! :D Jalan²lain x payah kira laa..yang sekangkang anak kera jarak dari umah aku pun lama baru dier hafal..aku ni bab² menghafal jalan, aku rasa aku lagi expert laa dari my hubby..coz aku ni selalu menggunakan public transport di era bujangan dulu..abes mender aku naik..bas ker, monorail ker, lrt ker, komuter ker, taxi ker(time² kaya jer ni-contohnya bila gaji masyukk) segala mak nenek public transport laa..tu kekadang jauh laa sket dari jalan sepatutnya kalo nak ke sesuatu tempat..atau pun aku x reti ker situ kalo naik kereta..muehehehehehe..sila marahkan diri saya..saya memang penakut nak bawak moto atau keta dulu..skang baru aku menyesal..tu pun still takut lagik...kerna masalah ku adalah 'farking'...masa kat driving school dulu, aku rasa aku lah yang paling kerap strike ..chehss macam bowling lak..abes pagar yang nak belajar masuk parking tu aku cantas..sungguh cekap kan?aku x cantas pagar parking tu cuma masa hari ujian memandu jer..Alhamdulillah..aku amik sekali jer lesen keta..tapi aku berbangga, sebab aku dapat full mark OK masa ujian bertulis! bab hafal² ni memang i loike!bab praktikal ni lemah sket..kecuali praktikal di atas ______..sila sambung sendiri..aku x nak layan...

Hari ni ofiz aku ada buat gotong royong..chewah..aku duk rilek² sajork..muehehehe..lagipun aku gi attend meeting..terima kasih boz kerna bagi saya alasan untuk skip gotong-royong itewh..hehehehe..


Niza dengan uniform gotong-royong..muehehehehe...siap amik gambar sendiri..huargh huargh huargh huargh huargh huargh huargh huargh huargh huargh huargh

2 Comments:

  1. You have a very impressive blog.


    loans

    ReplyDelete
  2. loans,pepandai jer ko ni..nak promote site yer?kot panda ko la..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)