Thursday, November 19, 2020

Jemputan Banci 2020 MyCENSUS 2020

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Last 2 weeks, rumah saya dijemput untuk mengisi soal selidik Banci 2020 di laman web melalui kad jemputan seperti berikut. Bawak-bawak la tengok post box korang yer. Tempoh banci dalam talian ni dilanjutkan sehingga 21 Disember 2020. 


Bila dah dapat invitation card macam ni, korang boleh la terus ke laman web yang dinyatakan :





Tapi yang tak dapat invitation pun boleh, klik je kat link bawah - Pra Pendaftaran e-Cencus






Kami dah dibanci. 

Data Anda Masa Depan Kita 

Pastikan Anda Dibanci 

#MenghitungMalaysia

#CountingMalaysia

Korang dah dapat jemputan Banci 2020 MyCENSUS 2020 ke ? 


Daripada Thauban RA, beliau berkata; Rasulullah SAW bersabda: "Sebaik-baik dinar (wang atau harta) yang dinafkahkan seseorang ialah dinar yang dinafkahkan untuk keluarganya, dan dinar yang dinafkahkan untuk ternakan tunggangannya (kenderaan) yang digunakan di jalan Allah dan dinar yang dinafkahkan untuk para sahabatnya yang berjuang di jalan Allah." (Hadith riwayat Muslim: 994, at-Tirmizi : 1966, Ibnu Majah : 2760, Ahmad : 21346, 21372, 21416)

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)