Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, December 10, 2012

LakeTown Hotel @ Bukit Merah Resort & Pemenang FM Bukit Merah

Kitorang gerak dari Shah Alam dalam pukul 8.45 pagi. Ada 4 bas yang bawak kami kesana. Kitorang naik bas yang pertama. Tak kuasa dah nak menunggu lama-lama kekdahnya. Berenti 2 kali kat hentian untuk breakfast dan lunch. Akhirnya, hampir pukul 3, kitorang dah sampai di Bukit Merah Resort. Kitorang check in kat LakeTown Hotel.



Saya dan my Nuha yang excited dapat naik bas.


Tablet teman sepanjang jalan :)


 Hubby tengah melayan perasaan kot :p


Inilah bilik kitorang.Superior Room.Harga dari RM230 semalam. Kemudahan yang ada sama macam diiklankan kat website diorang la. Air conditioning + Hot and Cold Shower + Television + IDD Telephone + Mini Fridge + Queen Bed + Coffee and Tea Making Facilities.


Toilet pun bersih tapi air dia slow sket.Mungkin sebab bilik kitorang tingkat 3 kot.

 Hair dryer pun ada . 
Iron kena request dari diorang tapi kena pulangkan dalam masa setengah jam


TV masih zaman dinosour . Ada mini fridge sekali.


Yang berbeza, ada satu lagi single bed dan siap ada pulled out bed kat bawah dia.


Dan ada meja makan.  

Overall, bilik kat laketown hotel ni selesa untuk kitorang stay sepanjang berada kat sini. 


Harus ronda-ronda sekitar amik gambar dulu.Hari pertama tak buat apa lagi. Dengar taklimat program ajer dan malam kang ada ceramah. Next entry la yang tu yer :p



My Nuha. 


Ada banyak kemudahan disediakan kat sini.

 Nak urut-urut badan pun boleh. ATM dan kedai souvenier pun banyak.
 Food court pun ada. Harga pun tak der la mencekik sangat. 

 
Dengan signage pun nak bergambar :p


Saya @ 31 Weeks , Laketown Hotel, Bukit Merah Resort


Korang pernah ke bercuti di Bukit Merah Resort ni ?

Pemenang FM Bukit Merah [Entry ini ]


Jawapan : RM 106.71

Tiada tekaan yang tepat , so yang paling hampir adalah RM 109 [ beza RM 2.29]

Kepada  pemenang bertuah ini , Sila emailkan nama, alamat dan no hp ke elissmie [at] gmail [dot] com. dan pilihan FM yang dikehendaki.

Bukit Merah Laketown Resort
Operated by Bukit Merah Resort Sdn Bhd (Co. No. 390047-M)
Jalan Bukit Merah,
34400 Semanggol,
Perak Darul Ridzuan, Malaysia.
Website : http://www.bukitmerahresort.com.my
Tel : 605-890 8888
Fax : 605-890 8000
Email : sales@bmlaketown.com.my
Resv : reserv@bmlaketown.com.my



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

7 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. wahh...nmpk cam best tu...sonok jek tgk..hehe

    ReplyDelete
  2. saya tak pernah masuk..lalu depan pernah..hihihih..Kat sini ke yg ada pulau orang utan tu?

    ReplyDelete
  3. wahh..syokknyerr..kalo bab jenjalan,hotel2 ni sy suker..hihi

    ReplyDelete
  4. Nak FM satuu... kekekeke... *ngengada :P

    ReplyDelete
  5. seronoknya :) Alhamdulillah tak sangka menang FM.....

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi pergi Bukit Merah Laketown tuh...insyallah satu hari nanti...:)

    ReplyDelete
  7. aida da gi...
    masa tu aida awal pregnancy.
    lepak kat waterpark, then mlm bleeding!

    -->http://adianiez.blogspot.com/2012/05/trip-to-bkt-merah-penang-aik-baru-mau.html

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer