Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, December 05, 2012

Cek Nuffnang Ke 11 , 12 BE On Going dan Pizza Hut - Cheesy 7 POPS

Alhamdulillah. Ada jugak rezeki blogging bulan ni walau tak banyak mana. Boleh la tampung yang mana perlu kan.Penantian sudah berakhir. Sket punya lama request, bulan ni baru dapat. Tu la, lain kali kena request sebelum 1 hb la tau.Tak pasal-pasal tumbuh janggut. hahahaha




 Payment advice dah di email. Nanti muncul la cek dengan amaun ini atas meja.Biasa RM 100++ ajer, saya tak sabar nak tekan cash out. hahaha. Orang lain ribu-ribu baru tekan cash out. Blog picisan macam ni jer la kan.

Cuba teka berapa?

p/s:
Tekaan yang tepat atau paling paling hampir akan menerima ole-ole dari Bukit Merah Lake Town Resort ! Mungkin Fridge Magnet :) Tekaan Sekali Sahaja. Dah terteka banyak jawapan, jawapan pertama dikira sebagai jawapan yer :)

Tarikh Tutup : 10 Disember 2012 sebelum jam 12.00 malam

 

Terima kasih Nuffnang, i love you more :p 





p/s:

Tetiba rasa nak makan Pizza Hut - Cheesy 7 POPS.
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

36 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. RM125

    RM135


    Berapa kali boleh teka kak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eliss amik RM125 sebagai jawapan MJ yer :)

      Delete
  2. ade la jugak kak eliss,drpd xde..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. wah cek ke 11 sudah...tp lately BE kurang la...apa2pn tahniah..nk teka rm178.00..eh bole teka brp kali ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu kumpul semua baru 1K ++ ajer :p

      sekali jer tekaan.

      Delete
  4. rezeki rezeki. alhamdulilah.
    tekaan RM144

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. rezeki tu.. nk cuba teka juga.. rm186 kot..

    ReplyDelete
  6. wah dasyat tu tiap2 bln cashout...

    teka rm 158.60

    ReplyDelete
  7. 11??? Perghhh..dasyatttt ko elis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang lain lagi banyak. aku setakat rm100 ++ ajer sekali cashout.

      Delete
  8. alhamdulillah rezekikan
    takpe la sikit le byk
    yg penting ianya halal barula berkat :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..rezeki banyak ke sket kan :) bukannya blogger hebat pun :p

      Delete
  9. 109 hehe

    Tahniah, duk tunggu cek juga ni :)

    ReplyDelete
  10. ingat nak tekan gak hari lepas eliss post kat fb sekali lupa dah...takper2 simpan lagi..hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpan2 lagi , lagi masyuk kan :) saya memang jenis tak menyempat :p

      Delete
  11. Replies
    1. kebiasaannya mcam tu laa amaunnya :p kita tengok siapa yang mengena :p

      Delete
  12. whoaa.... sempoi la tue...bersusun gak BE tu yea....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersusun tapi amaun ciput ajer :p yg elissmie.com jer yang banyak amaunnya :p

      Delete
  13. orang banyak blog... lagi hebat... 12BE.. hehehee

    ReplyDelete
  14. nak teka BE ke teka earning akak?

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Dah terang-terang depan dia 1. Hehe.. Tekaan saya pulak RM 165

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer