Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, December 21, 2012

Dah merasa Pizza Hut Cheesy 7 Pops Tempura Prawn & Baju Baby


Jangan lepaskan tawaran dari Milkadeal, percuma sahaja pendaftaran ! Klik sini untuk daftar


Terima kasih Ad belanja kami. Ni pakatan hari lahir yang last laa untuk episod tahun ni. Sobs! Jumpa lagi tahun depan :)

Hari ni Ad orderkan Set Cheesy Pops Feast 2. 4 orang termasuk hubby dia, Am pun join  tadi. Pizza Hut Cheesy 7 Pops Tempura Prawn tak amik pulak gambar sebab hangen milo ais yang saya order tak sampai-sampai padahal berapa kali dah cakap. Tapi serius, pizza ni  bila sejuk memang tak sedap sangat.Kejung jer rasanya.Mungkin sebab dia nipis. Tapi saya belasah jugak 3 slice sebab lapar :p keh keh keh


Korang dah try ker Pizza Hut Cheesy 7 Pops Tempura Prawn ? What say you ?



 Yang ni termasuk dalam set . Yang lain tak snap :p

Side order , Hut's Platter 


 Side order, Salad


Ni takeaway untuk minum petang kami anak beranak petang ni. Tetap menjadi pujaan hati kami, Super Supreme :)

Pizza Hut , Tesco Shah Alam
Lot No.3, Ground Floor, Tesco Shah Alam,
No.3 Jalan Aerobik 13/43, Seksyen 13, 40100 Shah Alam.



Sempat jugak shopping baju baby @ Tesco.


Puas hati sebab dulu masa shopping baju nuha kebanyakan warna selamat ajer, tak gegirl langsung warnanya sebelum dia lahir sebab hubby masa tu macam kurang yakin baby adalah girl. Skang, girl rules :p Habis nak pink dan purple :p hahahaha. Dah terambang mata dah tadi . Harga beli yang dari RM6 - RM 14 ajer ;p Baby kan cepat besar. Tadak makna nak beli yang mahal-mahal.


Derma melalui SMS. SMS PALESTIN  <jarak > 10 (RM10 / RM 5 / RM 3)  Hantar ke 39111[klik]
Nak beli tupperware dengan harga ISTIMEWA , boleh dapatkan disini [ klik laju-laju]
Basuh kereta di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam. [ klik laju-laju]
Pelbagai pilihan kain cotton untuk baju kurung , klik sini. [ klik laju-laju]


My Nuha | Aku Bukan Chef
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

5 Comments:

  1. Betul tu..baju utk newborn saya tak beli yg mahal2 sangat, sebab newborn cepat besar..silap haribulan, tak sampai sebulan bajunya dah sendat! ekekekek

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak pergi pizza, boikot! hehehe

    ReplyDelete
  3. PM setiap kali nak mkn pizza hut ke tesco shah alam jugak tempatnya...:)

    ReplyDelete
  4. serius eliss, saya mmg malas nak makan pizza hut. pernah terkena gitu. pesanan tidak seperti yg di war warkan dalam iklan. x suka tau.

    sebab tu kami sefamily prefer domino.

    ReplyDelete
  5. Hurmmm.... ketinggalan la pulak kali nie.... pizza cenggini kena cari member teman makan...kalau sensorang jenuh nak kasi abiskan...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer