Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Sunday, December 02, 2012

Pembiayaan Peribadi – i BANK Kuwait Finance House Khas Untuk Kakitangan Awam Seluruh Malaysia

Korang pernah buat pinjaman peribadi ? Selalu korang buat pinjaman peribadi kat mana? Apa kata korang cuba buat pinjaman peribadi dengan Kuwait Finance House. Untuk pengetahuan korang Kuwait Finance House Malaysia (KFH)  adalah bank yang menawarkan perbankan Islam.  KFH menawarkan produk-produk perbankan yang berlandaskan syariah tau. 

Jom kita tengok promosi terkini dari KFH ni :  Pembiayaan Peribadi – i BANK Kuwait Finance House Khas Untuk Kakitangan Awam Seluruh Malaysia


KEISTIMEWAAN:
  • Pembiayaan Sehingga RM 200,000 Tanpa Penjamin
  • Kadar TETAP 3.99% (FLAT RATE)
  • Payout 97%
  • Maksima tempoh sehingga 20 tahun
  • Potongan lebih 60% boleh memohon (overlap)
  • Bayaran Balik Menerusi Potongan Biro Angkasa
  • Semua Kakitangan Kerajaan Persekutuan,PDRM,Kerajaan Negeri,Majlis,Lembaga,Yayasan Negeri,Badan Berkanun Layak Memohon
  • Permohonan Seluruh Negara (1 Malaysia)
  • Berjawatan TETAP dan berkhidmat 1 tahun ke Atas shj layak memohon
  • Blacklist layak Memohon



Sebahagian Jadual Pembiayaan Peribadi KFH [klik untuk besarkan] - untuk salinan lengkap boleh berhubung terus dengan Liana yer :)

Kenapa korang perlu buat pinjaman peribadi dengan Kuwait Finance House ?

Pertama :Anda tidak perlu bayar komisen kepada agen

Anda tidak perlu ke bank utk memohon pinjaman ini. Anda hanya perlu menelefon pegawai pemasaran yg dilantik oleh pihak coshare utk menguruskan permohonan anda. Lagipun, anda tidak perlu menggunakan wang pinjaman anda utk membayar komisen kepada pegawai pemasaran ini. Perkhidmatan pegawai pemasaran ini ialah PERCUMA. Sekiranya anda meminjam RM 100K, jumlah yg anda perolehi di tangan juga RM 100K !

Kedua :Anda tak perlu bayar process fee

Tahukah anda ? sekiranya anda membayar process fee sebanyak RM 5,000 utk permohonan pinjaman selama 20 tahun dgn kadar 3.98% setahun, anda sebenarnya membayar process fee sebanyak RM 8,980
Pembiayaan peribadi Kuwait finance house tidak dikenakan sebarang process fee..Sekiranya anda pinjam RM100K, jumlah yg anda perolehi di tangan juga RM100K !

Ketiga :Anda tak perlu bayar deposit 1 @ 2 bulan

Walaupun pengambilan deposit 2 maka loan anda akan tamat 2 bulan lebih awal tetapi ianya memberi kesan sekiranya settlement anda utk pinjaman terdahulu tinggi. Kuwait finance house memberi anda 100% payout !

Keempat :Anda tidak perlu bayar interest utk insuran + duti setem

Tahukah anda, insuran yg anda bayar utk pinjaman peribadi anda dikenakan interest ? Sekiranya anda membayar insuran + duti setem sebanyak RM 2,000 utk permohonan pinjaman selama 20 tahun dgn kadar 3.98% setahun, anda sebenarnya membayar insuran + duti setem sebanyak RM 3,592
Kuwait finance house menggunakan konsep di mana kos insuran + duti setem dibayar secara bulanan tanpa interest !

Sebagai pelanggan yg bijak, anda bolehlah menjadikan Kuwait finance house (Coshare) sebagai pilihan UTAMA pembiayaan peribadi anda.
 
BAGAIMANA MEMOHON?


Korang cuma perlu SMS maklumat berikut


1) Gaji Kasar
2)Jumlah Potongan (dalam payslip) 
3) No IC 


kepada  Liana 013-217 8186

Untuk maklumat lanjut , sila contact : 


Call/SMS 013-217 8186
Email: personalloankl [at] gmail [dot] com


Apa lagi ? Kita terjah sekarang ! 


Kot-kot lain kali korang tiba-tiba nak buat Pembiayaan Peribadi dengan KFH ni, dan nak lebih mudah, korang boleh klik pada banner di sidebar seperti kat atas ni jugak :)
 
* This is sticky note entry. Sila skroll kebawah untuk entry yang terbaru  :) Advertise here?  

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

13 Comments:

  1. setakat ni aida x perlu kan loan peribadi. alhamdullillah :-) apa pun, good info pasal KFH ni. tambah ilmu. tq so much...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali kalau perlukan, boleh rujuk sini :)

      Delete
  2. tnyer paymnet tru coshare or biro angkasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu berhubung terus dengan liana yer :)

      Delete
  3. dah tak larat nak berhutang lagi...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn tambah hutang kalau tak perlu kan :)

      Delete
  4. Bagus info ni, djdanchef pun masih blur pasal pinjaman peribadi ni

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tahu jugak sket2 kot2 ada terdesak lain kali.

      lain kali kalau nak letak link, just taip jer yer :) sebab nanti dikira spammer oleh google. Terima kasih

      Delete
  5. boleh tahan gak kadar keuntungan 4%

    ReplyDelete
  6. saya koje swasta... huhuuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. koje swasta tengok jer la yer. hehehe

      Delete
  7. law kje sendiri boleh x kaq..ad syarikat sendiri..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer