Tuesday, October 30, 2012

Pengiklanan blog pada lori ? | Mr Noh Otak Otak JB Jom Otak




Mr Noh Otak-otak JB, menggiurkan pulak bila tengok iklan pada lori ni kan ?
 Kalau iklankan blog sekali ni mesti laris , tak pun facebook page.

Apa pendapat korang?


 

 Terima kasih Nuffnang dengan 8 kempen CPUV yang meriah menari-nari di belog :)

Dan ChurpChurp yang mengembalikan earning yang tak seberapa ittewhhh :P Register kat sini.

Dan semua sponsor di elissmie.com di sidebar . Mulakan pengiklanan pertama korang di elissmie.com [klik sini]


My Nuha | Aku Bukan Chef

14 Comments:

  1. tu la...nk masuk iklan pon nk kene kuar rm gak...huhu

    ReplyDelete
  2. whoaaa....merata-rata BE tu yea....tapi memang berangan nak publish iklan blog kat billboard or iklan kat tv/pawagam.... ahakksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu jadi kenyataan kan man :) BE jer banyak, tapi duit ciput jer.hehehe

      Delete
  3. banyakkknyeeee BE.. tahniah2!!!
    mesti masyuklah income BE lepas nih~ hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau BE satu running sampai seratus baru kaya. ni berapa ringgit ajer :p

      Delete
  4. memang marvelous la kalau iklan kan blog kat body lori..ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? glemer jer. x pun kita buat sticker sendiri tampal kat kereta sendiri :p

      Delete
  5. wah banyaknya BE
    masyukkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. Tengah2 memandu, tetiba ja teringin nak makan tuuu, hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa perasaan eliss masa tu.hahahahaha

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah..ada laa jugak buat beli topup :p

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)