Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, August 03, 2012

Korang pernah beli kasut di Zalora ?

Saya tertarik nak tengok website Zalora ni sebab iklan kat TV tu. My Nuha setiap kali delivery man tu menjerit balik selepas perempuan yang tengok kasut tu menjerit, mesti tanya kenapa dia menjerit macam tu ? Lucu pulak tengok delivery man tu ;p Kuasa iklan kan ?

Bila dah belek sana-belek sini, aduhai .Berkenan btol lah saya dengan kasut-kasut dalam tu. Jom kita jamu mata dengan pilihan saya :) Harga pun ada yang bawah RM50 dan nak yang mahal lagi memang ada lah, sebab macam-macam brand ada.


RM49.90 
 Sebab mengandung kan tak boleh la nak pakai heels kan, wedges tak per ker ? ;p


RM59.90 -
Kasut ni mengingatkan saya kat cerita Korea I Do, I Do :) Sebab ada riben kat belakang tu :)




 RM99.00

Saya memang suka style yang macam ni tapi heels memang tak boleh la pakai masa mengandung.

 RM45.90 
Yang ni pun macam berkenan ajer. Harga pun ok. Ringkas ajer. Saya memang suka warna hitam dan brown. 

 RM198.90
Tak pernah ada boots :) Boots ni mengingatkan saya kat lecturer kat UiTM Dungun dulu, Miss Mazni :) 



RM157.90
Boots panjang ni pun stylo habis lah :) Kalau pakai skirt pendek, match pulak dengan boots ni, sesuai sangat kan :)


Korang pernah ke beli kasut secara online ?

psst :

rupanya website ni banyak dapat feedback negatif, boleh baca komen bawah-bawah pada entry ni  
http://inibelogsaya.blogspot.com/2012/04/zalora-malaysia.html

p/s: 

Saya belum pernah cuba lagi. Siapa yang pernah membeli belah kat sini, boleh laa sharekan :)

 Kalau korang nak jamu mata boleh lah layari website ni, Zalora. Bukan setakat kasut ajer ada, nak shopping baju raya, beg raya, semua ada lah kiranya :) Semua pun ada, lelaki ke perempuan ker, kanak-kanak pun ada. Tinggal pilih dan bayar ajer, dah la ada Free Delivery, Cash On Delivery lagi !

p/s:
Saham Akhirat - Derma untuk pembinaan Surau Presint Inang, Bukit Raja
Bank Muamalat Jawatankuasa Pembinaan Surau Presint Inang - 12040002833710
Ibu tunggal ini memerlukan sumbangan anda [boleh baca kisahnya disini dan disini
Maybank Acc No :164034266923 
Nama : Haryani Binti Mat Hussin
Lebih lanjut : 
http://aliaharyanie.blogspot.com

Nak beli tupperware dengan harga ISTIMEWA , bole dapatkan disini [ klik laju-laju]
Basuh kereta di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam. [ klik laju-laju]
Baju kurung cotton, polka dot pun ada, klik sini. [ klik laju-laju]



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

25 Comments:

  1. saya takkan boleh shopping kasut online sbb shopping kt kedai pon banyak yg takkena ngn kaki ni..tp tgh plan nk belibaju kt zalora tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 baju kat situ sampai laa dengan selamat.

      Delete
  2. boleh baca komen2 di entri ini kot..zalora n lazada adalah adik beradik company :

    http://inibelogsaya.blogspot.com/2012/04/zalora-malaysia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker. kira servis diorang teruk lah kan.

      Delete
  3. kalau kasut, saya tak beli online..sebab mesti nak try acu dulu kat kaki, so saya prefer beli terus kat kedai..boleh test

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun belum pernah cuba tapi kalau tak jumpa yg berkenan tu hangen satu badan jugak !

      Delete
  4. dah jamu mata kat situ tp skrg takleh nak beli lg sbb kena cari nursing baju kurung atau jubah. ermmm kasut, belum tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker. saya selalu buat dono ajer.hehehe

      Delete
  5. lo ni zalora tgh hot dgn baju2 jovian mandagie, pergghh laku gilo smp x smpt ore nk grab sepasang huhuhu sedih

    ReplyDelete
  6. Prefer beli kat kedai dari beli online sebab nak cuba kat kaki sendiri selesa atau tidak

    ReplyDelete
  7. So dah baca komen dari orang yang terkena tue ... confirm la kena berhenti berharap nak zalora kan.... iklan indah kabar jee... huhuhu

    ReplyDelete
  8. ssh nak beli benda mcam ni online sebab susah nak cari saiz ...

    ReplyDelete
  9. tak pernah plak beli kasut on9.. kalo baju tuh pernah ler.. hehehe

    ReplyDelete
  10. KC tak penah beli kasut online. takut tak sedap pakai.

    ReplyDelete
  11. salam kak eliss...
    selamat berpuasa.
    tengs sebab drop komen kat blog sy tempohari, baru sekarang saya reply...
    hihi...
    sy tak pernah beli kasut online.
    sy follow akak.

    ReplyDelete
  12. Pernah la buka website Zalora ni, tapi blom pernah beli ;)

    ReplyDelete
  13. tak pernah lagi beli kat zalora. tp cam menarik kan baju2 kat situ...eliss, boleh beli baju jovian mandage kat situ..hehe

    ReplyDelete
  14. kiranyer x best la yer elly? hmmmmmmmm
    xleh pakai hills yer kalo preggy?
    eB suker wedges...
    stiap kali pn pakai.
    troks punyer prangai kan? ^___^

    ReplyDelete
  15. iklan Zalora mmg bestkan...

    berkenan jua barang2 kat situ, tp blom try beli lagi.. kang skali beli abisla addicted.. mau klik macam2 nak itu ini..haha bahaya.

    ReplyDelete
  16. Saya beli vacuum clear uprigt philips dar lazada cash on delivery dan 3pasang kurung dari zalora malaysia.dua2 tiada masalah delivery atau sebagainnya.i would recommend both website utk online shopping.

    ReplyDelete
  17. belum pernah try zalora lagi laaa... beli laaa heels tu.. hehehee

    ReplyDelete
  18. tak pernah lak beli kasut online..takut sampai salah size lak nanti...hehe

    ReplyDelete
  19. Ade yg aku dh berkenan, tp nmpknye kene cancel kot sbb tinggi nauu hiks

    ReplyDelete
  20. pernah baca negatif komen tentang company yang sekutu dengannya, lazada..

    ReplyDelete
  21. i bought masa company tu baru start dlm few weeks.
    bad bad bad review from me.
    serious, gi beli kat kedai jer la.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer