Friday, July 29, 2011

Review Diaper Cakes by ShilaShower Elissmie masuk Milkadeal

Senyum sampai telinga sebab review me digunapakai oleh Milkadeal. Kalo nak tahu tentang tawaran tu, korang boleh klik sini laju-laju.

Bagi yang belum register Milkadeal agar tidak terlepas tawaran yang hebat macam pengalaman spa aku hari tu, klik sini laju-laju.


p/s:

Review Niza pun sama digunakan :) Sebenarnya, pihak Milkadeal dah email bagitau nak guna review aku tu hari tu. Bagus jugak sebab dapat backlink kan :) Achik gembira noksss :p

RM150 instead of RM250 for Diaper Cakes Hamper from Shilashower Diaper Cakes [40% OFF] 

Apa yang korang boleh dapat ?  
  1. Diapers (Huggies)
  2. Receiving blankets
  3. Rompers (Carter's)
  4. Bib (Carter's / Mothercare / Debenhams)
  5. Wash cloth (Carter's)
  6. Socks
  7. Shoes (Carter's / Mothercare / Next / Adam's Kids)
  8. Baby book 
  9. Plush toy (Lamaze)
  10. Baby rattle (Bright Starts)
 
-  Hanya 10 tawaran ajer dibuka. 


Klik sini laju-laju untuk merasai keunikan Kek yang tak boleh dimakan, Diaper Cakes by ShilaShower ini :)



inside4 inside3 insideshoes inside1 inside



p/s:

Mahukah blog korang samada bisnes atau peribadi direview oleh Elissmie ? Serendah RM20 satu entry atau beriklanlah di Elissmie sekurang-kurangnya 6 bulan untuk review  PERCUMA !!! Cepat !!! Email me elissmie [at] gmail [dot] com

T & C Apply , Klik sini




1 Comments:

  1. sgt comel :) mine yg me menang ari tu masih belum dpt sbb me nak kane collect, tp shila time weekday dia cuma available mlm..time weekend selalu tak available and tak fit dgn my plan/schedule...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)