Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, October 15, 2010

Pemenang Contest Ucapkanlah adalah......

Terima Kasih kepada semua pengomen-pengomen yang telah mendoakan kebahagian aku [walaupun secara paksaan] sempena anniversary kami yang ketiga :) Nak pilih pemenang pun susah. Aku terpaksa buat cabutan pulak antara 3 yang terbaik :)

dan pemenang dari tangan bertuah aku ni  adalah....



-


-




-


-


-


-


Semoga eliss semakin jelita seperti erra fazira, semakin cun seperti Tiz Zaqyah, semakin cute seperti Fazura dan semakin manja seperti Nora Danish.

pendek kata semoga suami Eliss di lamun cinta seluas samudera hari demi hari kepada Eliss, setinggi kasih hang tuah buat puteri gung ledangnya.

*poyo gile ucapan nih wakakakaka*

1  X RM 10 Cash/Top Up 

[sila email nombor akaun dan nama ke elissmie[at]gmail[dot]com yer yati :) ]


1 X Free exchange banner diruangan iklan berbayar selama sebulan di belog elissmie.com 

1 X Blog review oleh elissmie.com



AkulahBathroomBlogger | My Nuha | My Hubby | Watermark For Free
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

5 Comments:

  1. wah...
    tahniah pada pemenang...
    mmg bes dia punya wish...
    kelakar...
    baca byk kali pun tak boring...

    ReplyDelete
  2. ala nape kiter tak tau ada contest ni...melepas ssudah

    ReplyDelete
  3. mmg best!
    habislah kembang akak pasnih
    hehee

    ReplyDelete
  4. me pun tak tau ada contest ni ..rugi tak dpt join :p
    tp ucapan yatie tu sgt best! kreatif gitu!

    ReplyDelete
  5. yea yea yea seronot2x

    lompat tinggi2 sampai atap apartment
    apa dlm baju, isk, mana leh bgtau apa dlm baju :p

    ekekekekke..seronot2x...akan ku e-mel dgn kadar segera ;)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)