Monday, August 09, 2010

Siapa dah shopping baju raya?

Siapa dah shopping baju raya angkat tangan? Aku pun dah shopping baju raya jugak tapi bukan baju raya aku pun , tapi baju raya anak. Pencapaian didahulukan, anak diutamakan. Gitu kekdahnya motto aku untuk raya tahun ni.hahahaha. [Ok,bagi yang angkat tangan tadi, turun tangan.] Pencapaian yang didahulukan, awal-awal lagi aku dah tak boleh berpuasa :( Dulu, masa kecik-kecik, mak aku cakap, siapa yang tak puasa tak boleh raya.So, no baju raya for me lah eh? :p 

Sket punya ramai manusia kat SOGO semalam.Macam nak pitam aku lihat ramai nau orang .Agaknya kalo puasa mcm ni gaya lautan orang, mahu ada yang pengsan masa tengah shopping.Mungkin semua orang mengambil kesempatan hujung minggu terakhir yang tak puasa untuk bershopping.Kan?




Sogo tengah sale 24 July - 16 Sept 2010


Hasil rembatan for lil Nuha.Punya lah ramai orang, nak bayar pun makan berejam..Tq for my hubby yang sanggup queue :)

psst :

Kalo nak shopping kat SOGO,kena kuat fizikal dan mental :p Nak senang, parking dekat Maju Junction Mall tapi kena menapak lah sket ke SOGO tapi janji senang parking :)


Ni tak tahu lah jaket sempena raya ker aper :) 
Sayang, eliss tak mampu nak beli motor besar untuk sayang, tapi terimalah jaket ni untuk buat naik motor besar nanti.Motor beli sendiri yer..Muahahaha

Korang dah shopping raya ker??

pssst :  

Famous Amos ada kat Maju Junction Mall tau !


26 Comments:

  1. awal betul org shopping baju raya kan..huhu

    ReplyDelete
  2. seirus kalau gi SOGO time posa...mmg pitam..i pernah gi dulu...mmg x ckp oksigen nk bernafas huhu

    ReplyDelete
  3. tak pi lagik la...weekend ari tu ada try survey tapi tak sempat...wah banyak nyoping ek

    ReplyDelete
  4. wahh famous amous.. mesti takde yang kutuk negeri selangor.. waaakakakakaaaa

    ReplyDelete
  5. kitoarng selalu parking kereta kt lrt sentul dan naik lrt ke sogo..huhu jarang giler masuk bandar naik kete tu..

    tp tahun ni tak tau la sampai ke tidak ke sogo tu..

    ReplyDelete
  6. rasanyer taun ni xdela nk shopping sakan..duit dah berhabis dgn pindah memindah ni...tuk anak2 je la tu pun xtau biler nk beli..

    ReplyDelete
  7. ramai sangat....fuh...leh pengsan aku kalo cam ni....

    ReplyDelete
  8. tudiaaaaaaa...ramainya umat...kalau aku tak tau sanggup ke dak...tgk keadaan dulu, maklumlah..aku kan cepat beser..hahahaa

    ReplyDelete
  9. umangaih ramainya umat bersopping..adeiiiii..

    haha lawak la famous amous tu..hiks:p

    ReplyDelete
  10. waa ko pn terkena tempias famous amous ke?

    ReplyDelete
  11. baju utama dah di sponser.. baju ke 2 dan seterusnye belom shopping lagi..llalalala

    ReplyDelete
  12. tak sanggup ler nak berasak2.. hahahaha

    ReplyDelete
  13. weh..mahal x jaket moto tu?
    ada jual dgn suar sekali x?

    ReplyDelete
  14. aku penah gi sogo time reramai camtu, dh pilih2 suma, end up xjd beli sbb xlarat nk beratur pjg gile time nk byr

    ReplyDelete
  15. Belanja baju raya? Ah...rasanya ingin sekali,tapi seringkali keinginan tak sama dengan kenyataan, harus sabar dan tetap bersyukur, barangkali belum rejekinya sekarang.

    Menyambut datangnya bulan suci ramadhan, saya atas nama pribadi dan juga keluara mohon maaf yang setulus ikhlasnya atas segala kesalahan, kekhilafan, kekurangan dalam setiap postingan, komentar ataupun tanggapan. sungguh, tiada maksud untuk melakukan itu, namun sebagai manusia yang lemah, tak luput dari salah, sebagai hamba yang dhoif, tak lepas dari khilaf. Selamat menjalankan ibadah puasa dan ibadah-ibadah lainnya, semoga Ramadhan kali ini bisa kita gunakan sebaik mungkin untuk meningkatkan amal ibadah baik secara kualitas maupun kuantitas, amin. Dan semoga, gelar muttaqin benar-benar menjadi milik kita,amin.

    ReplyDelete
  16. @isabelle

    tak tahu la plak ada seluar ke tak.Tp yang ni memang jaket ajer.Aku bagi duit ajer kat my hubby rm280 katanya.

    ReplyDelete
  17. @isabelle

    ni jawapan dr my hubby - jaket tu dia beli single ajer.bleh gak nak beli sepasang.yg sepsg 1K keatas, jaket dia ni asal rm 4ratus, dpt diskaun jadi rm280.00

    ReplyDelete
  18. @Lin ternampak terus snap..gila keji kan..ops..

    ReplyDelete
  19. liza dah shopping baju raya awal2 lagik, senang tak payah kelam kabut

    ReplyDelete
  20. Shopping kat sini pon boleh..juz click2 jekk.. :D

    ReplyDelete
  21. eh lupe nk tinggal link..wwww.linocollection2u.com.my... rajin2 la ekk kawan2 semua :D

    ReplyDelete
  22. Ellis, diaorg mesti dah pasang lagu raya kan? semalam aku gi SACC mall pun gitu,..excited sugguh kita ni..hehe

    ReplyDelete
  23. apesal komen aku tak keluar?

    ReplyDelete
  24. ooo aku kena select account dulu. ciss..

    aku cuma nak bagitau, famous amos ada kat sogo. hihiii tadi baru pegi.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)