Monday, April 20, 2009

Menara Impian

Salah satu aktiviti yang dibuat di sini adalah membina menara impian menggunakan straw dan bahan terpakai..tadddddaaa..

ELIT TOWER




Nama Menara :ELIT Tower
Kos Pembinaan:1.7 Billion
Lokasi:Bandaraya Ipoh
Tinggi: 436 m
90 Tingkat
Keistimewaan :
Menggunakan kepakaran teknologi German dan Jepun, Menara yang serap gegaran, Anti bencana alam seperti Tsunami , Menggunakan kawalan sistem yang menggunakan keselamatan yang tinggi, Bergerak tanpa disedari.


Antara tower lain yang ada..ni tak hebat..kumpulan aku jer hebat..hahahahahahahaha...layanz!!!sebenarnya group aku dapat markah tertinggi tapi lepas tu urusetia bagi semua full mark..maklumlah sehari nak buat preparation!!

6 Comments:

  1. hebatnyee wat tower pakai straw & bahan terpakai, kreatip sungguh.. bravo bravo bravo!!!

    ReplyDelete
  2. dasatnya orang2 group kau tu eliss..saper jadi 'engineer' nya tu..cantik seh menara tu..kemas dan kukuh jea aku nampak...

    ReplyDelete
  3. dah boleh jadik engineer dah ni...

    ReplyDelete
  4. hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
    i post them directly from the UK :)

    http://shawlycious.blogspot.com/

    xoxo,
    nurul

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)