Friday, October 31, 2008

Beraya dirumah Ida!

Hari ni kitorang pegi beraya umah Ida(walau raya dah lepas,raya zulkaedah plak kekdahnya kan :P), kiranya house warming laa jugek kan...Ni first time laa kitorang melepak dirumah boz kitorang :D Thank You to my boz for delicious yummy yummy Nasi Bukhara yang dibeli dikedai Encik Sy*ed kat sek 3 tuh...so pasni aku nak ajak my hubby lak try nasi ni, ker aku jer yang baru first time? huhuhu


Weekend ni, aku ingat nak carik beg yang aku leh sumbat sumer barang dalam tuh, kiranya multi purpose bag laa..Leh letak payung, botol susu, diapers dan barang2 maks..Ada cadangan?seksa ok bawak beg Nokia tetiap hari (paper beg Nokia yer cik kiah :P)jatuh stendek maks..chehs..macam laa stendeks sangat...matilah.... Aku dah simpan carlo rino aku dalam almari..x sesuai ok nak bawakkk....tali pendek, susah nak pegang dan mengelek budak..i need yang panjang talinya, senang sangkut kat bahu...

 My carlo rino...dalam kenangan..chehss..macam mati jer bunyinya..

 
Yang ni ok ker?
 
Sayang, yang ni bleh? nanti abang gadai bulu, sure bleh beli ni..setakat coach apa ler sangat kan!
Ok laa..aku dah nak balik..sambung weekend..kalo sempat la..x pun isnin ni jer la..hehehe...

3 Comments:

  1. Disebabkan aku tgk blogni pkul 8pm dlm keadaan kepenatan& kelaparan selepas OT, baliktu trus aku ajak my husband try nasi bukhara ni. Mahal tu.. RM10-12.. tp nsb baik byk.. hehe. Apsal bungkusan kita xsama? Akunya bekas lg lawa..

    ReplyDelete
  2. yer ker?aku boz belanja, 4 orang makan 30 hengget jer..murah sket kot..tu psl bekas x lawa..hiks!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)